Reacție halucinantă a lui Robu față de scandalul de la bazinul Dacia,...

Reacție halucinantă a lui Robu față de scandalul de la bazinul Dacia, unde opt copii s-au intoxicat

3
DISTRIBUIȚI

bazin-dacia-2-1024x768

Deznodământ halucinant în cazul elevilor care s-au intoxicat după ce au înotat în bazinul din Dacia. După ce vreme de două zile nu a făcut declaraţii şi nici breifing-uri de presă, astăzi edilul şef, Nicolae Robu, a declarat că nu se vor lua măsuri împotriva celor care s-au ocupat de tratarea apei sau a angajaţilor de la bazin.


Asta pentru că „nu s-a întâmplat aşa, s-a creat o legendă”.  Primarul a detaliat că „s-a făcut o analiză, nu a fost nici pe departe aşa de grav cum s-a vorbit. Din fericire, e bine să fim sesizaţi şi când apar cele mai mici neplăceri, s-a făcut o verificare. Au fost peste o mie de copii şi adulţi acolo, unei singure persoane i s-a făcut rău, de aici rezultă că nu a fost un grad ridicat de toxicitate”. Pentru a preveni astfel de situaţii pe viitor, edilul şef a declarat că vor trebui respectate normele de deratizare şi că angajaţii vor trebui să fie cât mai atenţi. Cât despre pedepse, aşa cum promitea odată cu aflarea veştii, primarul a întors placa motivând că nu are cum să pedepsească pe cineva în absenţa dovezilor că a greşit.

3 COMENTARII

  1. Carevasazica – s-au intoxicat copii acolo au ba?
    Daca s-a intoxicat numai o persoana, primarul are dreptate. Daca s-au intoxicat mai multe persoane, nu primarul are dreptate.
    apropo, analizele cand s-au facut – in ziua intoxicarii sau dupa?

  2. Deci, dacă s-a intoxicat doar unul, dă-l naibii, e nesemnificativ ? Cât despre analize, chiar contează ziua ?…sau te pomenești că se schimbă apa zilnic…

  3. intoxicati au fost mult mai mult de 8 copii, si in special cei din grupele de performanta care fac zilnic 2 ore de antrenament. Insa multi au fost tratati de doctori pentru viroza respiratorie, si doar la cateva zile dupa, cand parintii au inceput sa discute unii cu altii despre motivele absentarii de la antrenamente s-a realizat ca toti copii aveau aceasti simptomologie si au inceput reclamatiile… la aproape o saptamana! Nici profesorii, care prezentau si ei la randul lor anumite reactii, nu si-au dat seama de sursa! Suntem convinsi ca nu se vor lua alte masuri deoarece bazinul apartine Primariei iar firma care face dezinsectia are deasemenea contract cu Primaria.. si o mana se spala pe cealalta! Si pana la urma nici nu mai este vorba de penalizare ci cel mai important este: sa nu mai avem pe viitor o astfel de situatie, deoarece este vorba despre sanatatea copiilor nostri!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.