Ponta: “USL funcţionează pe bază de necesitate. Eu nu vreau să coabitez...

Ponta: “USL funcţionează pe bază de necesitate. Eu nu vreau să coabitez cu Antonescu”

0
DISTRIBUIȚI

Victor-Ponta

Preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat, astăzi, că USL funcţionează, în acest moment, pe bază de necesitate, el arătând că România nu poate fi guvernată stabil decât de USL şi că nu vrea să coabiteze cu liderul liberal, Crin Antonescu, aşa cum face cu Traian Băsescu, informează Mediafax. „USL funcţionează pe bază de necesitate. USL trebuie să funcţioneze în continuare. România trebuie să fie guvernată stabil şi nu poate fi guvernată stabil decât de USL. Nicio altă variantă nu cred că este o variantă stabilă şi serioasă.


Sunt convins că după aceste zile fiecare dintre noi a înţeles şi a luat nişte decizii”, a spus Ponta. El a arătat că USL trebuie să considere un nou început momentul de după criza legată de Roşca Stănescu. „Categoric trebuie să fie, un nou început în sensul în care să realizăm cu toţii că suntem la guvernare şi că povestea că o să dăm vina pe cineva la un moment dat pentru guvernare nu o să funcţioneze. Nici PSD dacă vrea să dea vina pe PNL, dar nici PNL pe noi”, a spus Ponta.

El a arătat că nu vrea să coabiteze cu Antonescu, întrucât este partener cu liderul PNL. „Eu cu Crin Antonescu nu vreau să coabitez. Noi suntem parteneri. Coabitezi cu cel pe care nu-l susţii şi cu care nu ai ce face. Şi Băsescu, credeţi că coabitează de plăcere cu mine? Am câştigat alegerile pe 9 decembrie şi a trebuit să accepte. Eu la fel – trebuie să accept până la anul. Deci povestea e închisă”, a spus Ponta. El a arătat că PSD nu are un plan de rezervă pentru situaţia în care PNL nu va da dovadă de solidaritate la guvernare. „Nu am construit planuri de rezervă. Ne bazăm că împreună cu PNL, PC, UNPR vom guverna până în 2016”, a spus Ponta.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.