Şova: “Anul acesta se vor inaugura 142 de kilometri de autostradă”. Ce...

Şova: “Anul acesta se vor inaugura 142 de kilometri de autostradă”. Ce tronson va fi deschis în mai

0
DISTRIBUIȚI

dan_sova1520_14398400

Ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructură de Interes Naţional, Dan Şova, a declarat, astzăi, într-o emisiune televizată, că în 2013 se vor inaugura 142 de kilometri de autostradă, prima inaugurare urmând să aibă loc în cursul lunii mai, informează Agerpres.


„Anul ăsta se vor inaugura 142 de kilometri de autostradă. Prima inaugurare o vom avea acum, în luna mai, pe Deva – Orăştie. Se termină mai multe tronsoane pe coridorul IV”, a spus Şova.

Potrivit acestuia, o problemă se înregistrează pe tronsonul Orăştie – Sibiu, lotul trei, unde se înregistrează o alunecare de teren pe şase kilometri. „Avem, de exemplu, o problemă foarte importantă pe Orăştie – Sibiu, lotul trei, unde avem o alunecare de teren pe șase kilometri. Şase kilometri de alunecare de teren. Din cauza unei soluţii tehnice care a fost stabilită de la început – că trebuia să se facă tunel, oamenii nu au făcut tunel şi s-a crezut că se poate face fără tunel -, uite că s-a surpat terenul. Termenul pe care îl avem este 18 luni de la data la care rezolvăm această problemă”, a adăugat ministrul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.