Cine a fost amendat în dosarul lui Anculia şi al primarilor PD-L...

Cine a fost amendat în dosarul lui Anculia şi al primarilor PD-L de la Curtea de Apel Timişoara

3
DISTRIBUIȚI

anculia

Curtea de Apel Timișoara nu a putut judeca nici astăzi apelul în dosarul DNA „şpagă pentru primarii PD-L”, în care fostul şef al APIA Caraş Severin, Romică Anculia a fost condamnat la opt ani de închisoare , pe Ghiţă Valentin, fostul primar de Socol, la 6 ani de închisoare, pe Iancu Simion Simi, fostul primar din Oţelu Roşu la patru ani de închisoare, toţi cu executare, iar omul de afaceri Tudor Jurj la un an de închisoare cu suspendare.


Dacă data trecută procesul s-a amânat pentru că Iancu Simion a cerut termen pentru apărare, astăzi, la dosar a fost depusă o cerere de amânare din partea apărătorului lui Romică Anculia  şi a lui Ghiţă Valentin. Avocatul Sergiu Stănilă a invocat faptul că avea un nou termen în procesul pe care Anculia îl are cu APIA în contencios administrativ pentru a-l repune în funcţia. Instanţa a considerat nejustificată cererea şi pentru că nu a luat măsuri ca s-şi asigure înlocuitor avocatul a fost amendat cu 1.000 lei pentru „comportament care duce la tergiversarea dosarului”. Următorul termen a fost stabilit pentru 3 august.

3 COMENTARII

  1. Doua categorii de avocati sunt amendati. Aia foarte slabi care sunt pamant sau aia foarte buni, care au tupeu. Dl doctor face parte din a doua categorie.

  2. Sa nu-i inchide-ti prea repede ca poate le faceti prea mult rau dintr-o data. Mai lasati-i si pe acasa ca au sotii primarite si trebuie sa le mai invete cate ceva din arta furatului. Mergeti si prin comuna Socol sau Pojejena sa vedeti ce fac sotiile de fosti primari ( SURORILE MIRA SI OLGHITA) , actualmente ele insasi primarite.. Intrebati si cetatenii ce parere au despre aceste doua dictatoare. Au castigat alegerile la pas amenintand toti cetatenii, de la cei cu ajutoare pana la cei ce detin functii inalte in zona, folosindu-se de relatiile lor si tupeul de mahala.

  3. @ cum se poate ?……Da VEREE ,se poate cam asa cum scrisa-si ,legea in clisura Dunarii nu exista , Romania nu ajunge pina acolo , este doar un vest salbatic ,unde fiecare jigodie isi face de cap !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.