Rugbystul de la RCM Timișoara, Bidzina Samkharadze, la Cupa Mondială de rugby...

Rugbystul de la RCM Timișoara, Bidzina Samkharadze, la Cupa Mondială de rugby în 7

0
DISTRIBUIȚI

Bidzina-Samkharadze

Bidzina Samkharadze de la RCM Timişoara a fost convocat la naţionala Georgiei de rugby în 7 pentru Cupa Mondială. Competiţia se va desfăşura în acest sfârşit de săptămână la Moscova, între 28 şi 30 iunie.

Mijlocaşul la grămadă va avea astfel ocazia să joace meciuri oficiale, chiar dacă de rugby în 7, înainte să reia pregătirea cu RCM pentru reînceperea campionatului din luna iulie.


„Considerăm că participarea lui Bibi la Cupa Mondială de rugby in 7 reprezintă o mare oportunitate şi onoare pentru clubul nostru de a avea un reprezentant acolo. Pe de altă parte, aceasta competiţie de nivel înalt reprezinta un bun exercițiu pentru jucătorul nostru înainte de reînceperea campionatului intern. Bibi are o viteză excelentă şi o capacitate de anticipare a situaţiei pe care cu siguranţă meciurile de rugby în 7 de nivel mondial le vor nuanţa. Pentru noi acest moment e unul cat se poate de benefic”, a declarat vicepreşedintele RCM Dan Dinu. Georgianul a venit la echipa timişoreană. În trecut, Samkharadze a mai evoluat la Farul Constanţa.

www.frr.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.