Sloganul de sărbătoare al fotbaliștilor de la ACS Poli: „Să vină Robu...

Sloganul de sărbătoare al fotbaliștilor de la ACS Poli: „Să vină Robu și Titu la băieți!”

2
DISTRIBUIȚI
poli prima liga01_resize
FOTO: ADRIAN PÎCLIȘAN

Jucătorii şi stafful de la ACS Poli au sărbătorit aseară din plin promovarea în prima ligă după egalul de 1-1 cu FC Bihor Oradea. După încheierea meciului a avut loc o festivitate de premiere, iar publicul de pe „Dan Păltinişanu” i-a aplaudat pe jucătorii care au readus Timişoara după doi ani în Liga I.

Rând pe rând, toţi jucătorii, membrii staffului tehnic şi ai conducerii au fost prezentaţi de crainicul arenei publicului, care a reînceput să se simtă aproape de echipă odată cu revenirea în prima ligă. Nu au lipsit nici primarul Timișoarei Nicolae Robu sau președintele Consiliului Județean Timiș Titu Bojin. După fiesta de pe gazon, a urmat cheful din vestiar. Jucătorii au primit un tort alb-violet şi sticle de şampanie de la două suportere înrăite. În vestiar a fost un veritabil duş de şampanie, iar jucătorii i-au chemat şi pe Robu şi Bojin la o mică „baie”. „Să vină Robu la băieţi” şi „Să vină Titu la băieţi” au fost scandările jucătorilor, care nu au rămăs fără apel. Fireşte, nu putea lipsit nici tehnicianul Vali Velcea. „E normal să ne bucurăm, ne-am bucurat în urma unei munci grele, cu transpiraţie multă, sacrificii. Cred că tot stafful, administraţia şi jucătorii merită să se bucure de această performanţă care, pentru Timişoara, este una furmoasă, mult aşteptată.


Chiar dacă am promovat şi anul trecut, iată că acum ne putem bucura de promovare. Ne putem revedea după data de 20 iulie în Liga I. În comparaţie cu ce am avut până acum, putme spune că am avut stadionul plin. Eu consider că lumea îşi va îndrepta atenţia către fotbalul timişorean, iar fotbalul adevărat din Timişoara e cel de pe Dan Păltinişanu”, a declarat Vali Velcea după meci.

În așteptarea Stelei și a „câinilor roșii”

Unul dintre cei mai talentaţi tineri ai Timişoarei, Cristian Bărbuţ, a privit aseară meciul de pe margine după ce în meciul trecut a luat un cartonaş roşu. „E cel mai fericit moment pentru mine, n-am cuvinte, e ceva impresionant. Îi aşteptăm pe suporteri să umple stadionul în Liga I. Noi încercăm să jucăm un fotbal cât mai frumos să îi aducem alături de noi. Ne dorim să jucăm contra echipelor puternice din Bucureşti, Steaua, Dinamo, să arătăm că avem şi noi valoarea de Liga I. Vreau să-i am pe Steaua adversari, nu vreau să retrogradeze”, a declarat Bărbuţ.

Colegul său de la mijlocul terenului, Răzvan Trandu, a jucat anul trecut împrumutat la Recaş, cu care a promovat în Liga a II-a. Acum, Trandu o aşteaptă pe Dinamo. „E cel mai frumos moment şi nu cred că doar pentru mine. Chiar dacă Silviu Bălace sau alţii mai experimentaţi au mai promovat, de fiecare când promovezi sau câştigi un campionat, e un moment extraordinar. Sper să facem un sezon cât mai bun, să terminăm în prima jumătate a clasamentului să demonstrăm că avem valoare de Liga I. Vreau să jucăm împotriva lui Dinamo pentru că este cunoscută rivalitatea şi îmi dorsc să câştigăm”, a declart Răzvan Trandu. Alin Şeroni a promovat şi el acum pentru al doilea an succesiv şi îşi doreşte să joace contra Stelei chiar din prima etapă. „E singurul moment fericit din viaţa mea de fotbalist de până acum. Am avut o bucurie mare şi de abia aştept să ajungem la petrecere. Le mulţumim doamnelor Eva şi Kristina pentru şampanie, pentru mine este a doua promovare succesivă, sunt foarte fericit. Cel mai important e că am promovat, chiar dacă de pe locul doi, mai ales pentru Timişoara. Azi ne-a surprins că a venit mai multă lume la meci. Sper ca prima etapă să fie cu Steaua, să fie plin stadionul”, a declarat Alin Şeroni.

 

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.