Un bărbat de 30 de ani, arestat după ce a violat o...

Un bărbat de 30 de ani, arestat după ce a violat o fetiță de 6 ani. Povestea unei zile îngrozitoare

3
DISTRIBUIȚI

catuse

Un bărbat de 30 de ani a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, astăzi, de magistrații Tribunalului Hunedoara, după ce a violat, la sfârșitul acestei săptămâni o fetiță de doar 6 ani. Întâmplarea a avut loc în satul Homorod, în apropiere de Geoagiu.


Fetița este crescută doar de mamă și mai are patru frați. Femeia lucrează cu ziua pentru laptele cu care îl hrănește pe cel mai mic copil al său, de șase luni. Astfel, în ziua cu pricina femeia a plecat la câmp, lăsând copiii în grija celui mai mare copil, un tânăr de 19 ani. În timp ce băiatul îi schimba scutecele bebelușului de șase luni, sora lui a dispărut din curte. După un timp, tânărul și-a dat seama că micuța lipsește și a plecat în căutarea ei. A ajuns într-o șură, nu departe de casă, iar aici a dat de un tablou îngrozitor: fetița fusese violată, iar agresorul se afla încă acolo. Băiatul a alertat imediat poliția, iar bărbatul a fost reținut. Acesta nu era un necunoscut pentru familie, fiind prieten cu tatăl copiilor. Fetița s-a întâlnit cu el pe stradă, în timp ce bărbatul se plimba cu un alt copil. L-a lăsat singur și a dus-o pe micuță în șură. Fetița va fi consiliată de specialiști pentru a putea trece peste teribila experiență.

3 COMENTARII

  1. Doamne Dumnezeule, ce oroare, nici nu stiu ce sa zic. Da, cu siguranta nu inchisoarea pe viata e pedeapsa ce o merita. Sa stea o viata pe banii mei si ai tuturor romanilor. PT astfel de cazuri as introduce pedeapsa capital sau macar castrarea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.