Burning Table, trupa timişoreană prea tare pentru rectorul UVT

Burning Table, trupa timişoreană prea tare pentru rectorul UVT

0
DISTRIBUIȚI

burningtable

Concertul formaţiei timişorene Burning Table, desfăşurat aseară, la inaugurarea noului spaţiu cultural pentru taclá şi divertisment fin, “La Căpiţe”, a fost unul „în surdină“, din cauza faptului că rectorul Universităţii de Vest a fost deranjat de zgomot.

Pe parcursul soundcheck-ului executat de Zsolt Szabo (chitară), Levi Molnar (tobe), Nagy Bogy (voce) Răzvan Marcuci (bas) şi Saşi Vuşcan (chitară, synts, programare), la faţa locului şi-au făcut apariţia doi agenţi ai Poliţiei Comunitare, trimişi în urma unei reclamaţii. „Ni s-a comunicat faptul că rectorul Universităţii avea de corectat nişte lucrări la ora 21.30 seara şi a fost deranjat de zgomot“, ne-a declarat Alina Hambaraş, managerul locaţiei. Drept urmare, concertul celor de la Burning Table a avut loc „la volum redus“, mulţi dintre cei prezenţi la faţa locului fiind nemulţumiţi de acest fapt.


„A fost o cântare… deosebită, dar sperăm că fanii noştri au înţeles perfect împrejurările“, ne-a declarat Saşi Vuşcan, din partea trupei Burning Table. Poeţii Dan Mircea Cipariu şi Robert Şerban au susţinut un inedit recital de poezie, iar petrecerea a continuat cu sound-urile demenţiale propuse de DJ K-LU. Astăzi şi mâine, în aceeaşi locaţie se desfăşoară concerte cu Persona şi Blazzaj.

Atmosferă de poveste

Totul s-a întâmplat într-o gradină de vară fermecătoare, umbrită de tei, platani și stejari, pe malul Begăi. E o grădină cu bar, cu bucătărie, locuri de lâncezit și scenă de văzut super-concerte. Toate adunate într-o atmosferă etno-eclectică în care scaune vechi, țărănești se amestecă cu scaune ce poartă semnătură de designer. ”Piesa de rezistență” a locului e o masă a pupacioșilor, dar în perimetru se găsesc și un șah si un scrabble supradimensionate, mai sunt și spații special gândite pentru copii. Și mai sunt podine unde se stă sub candelabre atârnate din pomi, la lumina lumânărilor din sfeșnice argintate, becuri albe împrăștiate printre crengi, câteva dușuri cu câte o scară veche, de lemn, cu un prosop atârnat lejer, o șura cu fân și locuri de stat, bar cu bucătărie  unde se găsește de la pita cu untură și piparcă, la langoși cu brânză și mărar până la supă de vongole cu șofran, totul gatit pe loc. ”Duminicile vom organiza târguri bio pentru tinerii fermieri, brunch-uri țărănești din diferite zone”, a explicat Alina Hambaraș.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.