Cine sunt cei doi handbaliști în teste la CH Poli

Cine sunt cei doi handbaliști în teste la CH Poli

0
DISTRIBUIȚI

reunire lot handbal07_resize

Handbaliştii de la CH Poli au efectuat în această dimineaţă vizita medicală în efectiv complet, la Policlinica sportivă. La antrenamentele echipei sunt prezenţi şi doi jucători testaţi de antrenorul Constantin Ştefan, rusul Denis Kaftin şi ucraineanul Serghei Lipchenko, ambii jucători la linia de 9 metri.

Echipa s-a prezentat la testele medicale la o săptămână de la reunire. Între timp şi Mihai Timofte s-a alăturat echipei, iar Stelian Irimiaş se antrenează şi el cu alb-violeţii, deşi nu a semnat încă.


Toţi jucătorii se antrenează normal, cu excepţia lui Iulian Halcă. Jucătorul împrumutat de la HCM Constanţa evită schimbările de direcţie pentru a-şi menaja ligamentele încrucişate la care a fost operat în iarnă.

Încă de săptămâna trecută, la Poli sunt doi jucători din spaţiul ex-sovietic în teste. Rusul Denis Kaftin are 29 de ani şi poate evolua pe orice post la linia de 9 metri, adică centru, inter stânga şi inter dreapta. Kaftin a jucat încă de când era junior la Kaustik Volgograd şi a fost de câteva ori şi în lotul lărgit al naţionalei Rusiei. Ucraineanul Serghei Lipchenko are tot 29 de ani şi joacă pe postul de inter stânga. Lipchenko vine de la Dinamo Poltava şi este fost campion al Ucrainei cu ZTR Zaporoje. De asemenea, a mai jucat în Belarus şi Suedia. Rămâne de văzut antrenorul îi va păstra pe amândoi. Echipa de handbal va putea avea în lot cinci străini după ce Federaţia a cedat la insistenţele cluburilor, care nu se mulţumeau cu limita de trei străini. Iniţial, când Federaţia a anunţat reducerea numărului de străini, CH Poli a renunţat la Milan Torbica, extrema dreaptă din Bosnia. Bănăţenii au acum doi străini, sârbul Zarko Petkovic şi georgianul Irakli Chikovani, iar eventuala venire a lui Kaftin şi Lipchenko ar ajunge la patru. De asemenea, este posibil să revină şi pivotul sârb Dragan Mrakic.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.