Cristian Scutaru, după meciul ACS Poli – CFR Cluj: “Am pierdut două...

Cristian Scutaru, după meciul ACS Poli – CFR Cluj: “Am pierdut două puncte după circumstanţele jocului”

0
DISTRIBUIȚI
scutaru.cfrcluj
FOTO: ADRIAN PÎCLIȘAN

Cristian Scutaru a ieşit accidentat în a doua repriză a meciului cu CFR Cluj, dar problema sa la picior nu este gravă şi jucătorul speră să fie apt la meciul viitor, cel cu Gaz Metan Mediaş. Scutaru este de aceeaşi părere cu portarul Nuno Claro, că ACS Poli a pierdut două puncte pe care le putea câştiga uşor cu ardelenii.

Scutaru a fost schimbat cu Adrian Poparadu în minutul 72, după ce a suferit o entorsă, iar în locul său a fost retras Ovidiu Petre din linia de mijloc. Scutaru spune că  nu are mari probleme cu glezna şi e convins că va putea juca cu Mediaş în meciul programat pentru luni, 5 august. „Am o mică accidentare, o mică entorsă. Eu zic că voi fi apt până la meciul cu Mediaş de luni.


Am sărit la cap şi am aterizat cu glezna strâmb”, a spus fundaşul lui ACS Poli. Jucătorul spune că echipa sa a remizat contra CFR-ului, rămaşi în opt oameni, deoarece la ACS Poli joacă mulţi jucători fără experienţa Ligii I. „Trebuia să forţăm şi noi mai mult pe atac, să riscăm, deşi nu aveam ce să riscăm pentru că CFR era cu trei oameni în minus. Avem jucători tineri în echipă şi se vede că nu au experienţă. Nu zic că s-au speriat, dar nu au experienţă, se vede în joc. Ar mai trebui vreo doi jucători. Eu zic că am pierdut două puncte după circumstanţele jocului. Am jucat cu trei oameni în plus, puteam să venim cu trei puncte”, consideră Scutaru.

Fotbalistul născut la Reşiţa spune că nu a fost deloc impresionat de CFR Cluj, despre care spune că în primele două etape nu au arătat deloc ca o candidată la titlu. „Când am jucat cu ei 11 contra 11 am condus 1-0, deci nu mi s-au părut o echipa de speriat. Mai ales la ce transferuri au făcut, se vorbea că se bat pentru titlu, după meciul de ieri nu e sigur că ar putea. Da, ne aşteptam să fie ei mai buni, dar noi ne-am făcut jocul bine, ne-am închis bine, am făcut ceea ce ni s-a cerut şi se vede că am avut rezultate”, a precizat fotbalistul lui ACS Poli. Per ansamblu, Cristi Scutaru spune că e bine că ACS Poli are patru puncte după primele două etape cu două echipe „cu nume”. „Patru puncte sunt bune după două meciuri cu echipe de top, mai ales că suntem şi o nou-promovată”, a conchis Scutaru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.