Noua melodie a timişorenilor de la Voxis, de ascultat cânt te pui...

Noua melodie a timişorenilor de la Voxis, de ascultat cânt te pui în pat VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

voxis (1)

După o pauză de câteva luni în care trupa a stat departe de studio, Andrei Ardelean, Bogdan Sebastian Buzatu şi George Hora, membrii proiectului Voxis, revin în atenţia publicului cu o compoziţie inedită.

“Baby Girl” face parte din trilogia BYFA (Before You Fall Asleep), un triunghi auditiv care se axează pe sentimentele şi senzaţiile trăite în cele câteva minute de dinaintea somnului.


Seria este iniţiată de varianta acustică a piesei Tell Me Everything (Preview) continuă cu Baby Girl şi se încheie cu o a treia piesă ce va fi lansată în viitorul apropiat. „«Baby Girl» e o piesă specială prin prisma faptului că se adresează prietenilor de pe Facebook, Twitter, în general celor din mediul virtual. E un cadou pentru ei în semn de mulţumire pentru răbdarea şi iubirea pe care ne-o arată zi de zi în mediul online. Recomandarea noastra e să o asculte cu predilecţie atunci când se pun în pat, când somnul îşi face simţit prezenţa. Atunci când sunt foarte aproape de ei înşisi, de cine sunt ei cu adevărat, departe de stimulii cotidieni. E o experienţă… savuroasă“, declară membrii trupei. Piesa este compusă de băieţii de la Voxis şi produsă în Studio 66 de George Hora, echipa pregătind şi un nou single oficial alături de Kamelia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.