Fely Donose, la București pentru un proiect cu Marius Moga. Chitaristul Horea...

Fely Donose, la București pentru un proiect cu Marius Moga. Chitaristul Horea Crișovan: „Fely are buletin de Timișoara”

0
DISTRIBUIȚI

horeacrisovan2

Melomanii timişoreni vor avea parte de o nouă întâlnire sonoră alături de Fely & The Band, evenimentul care îi va readuce pe aceeaşi scenă pe Fely Donose, Horea Crişovan şi Florin Cvaşa urmând să se desfăşoare vineri,  de la ora 22.00, la Jazzissimo Lounge.

După ce au colaborat cu Cristian Robert Nicolae, în cadrul unui recital susţinut recent la Mamaia, membrii trupei Fely & The Band vor să-l aducă, pentru un concert, pe tânărul basist şi la Timişoara. „Pe viitor vrem o colaborare cu el, am avut un concert la Mamaia şi a fost «amazing». Din păcate, el este din Constanţa şi e destul de departe. Dacă totul va fi bine, sper ca vara asta să apucăm un concert de club cu el şi în Timişoara.


Este un basist impresionant, super talentat“, ne-a declarat Horea Crişovan, din partea trupei.

Deşi Fely Donose s-a mutat pentru câteva luni în Bucureşti, concertele din Timişoara ale trupei se desfăşoară conform programului. „Fely s-a mutat pentru câteva luni în Bucureşti, lucrează cu DeMoga Studio, compune piese pentru albumul ei personal şi scrie linii vocale pentru DeMoga Studio. Colaborează excelent cu Marius Moga şi se simte foarte bine acolo. Iubeşte Timişoara enorm şi nu vrea să schimbe buletinul. Are buletin de Timişoara şi abia aşteaptă să cânte la Jazzisimo Lounge“, ne-a declarat Horea.

Printre proiectele aflate în agenda de lucru ale chitaristului timişorean se află reluarea proiectului Bio şi obţinerea de finanţări pentru albumul său solo. „Abia aştept să reuşesc să obţin o finanţare pe cale oficială pentru albumul meu solo pe care îl voi face cu Victor Miclăuş, Teo Milea, Mario Florescu şi invitaţii Ilie Stepan, Dixie Krauser şi bassistul lui John Mac Lauglin, Dominique di Piazza. Vreau să înregistrez acest disc live la  sala CJT cu Adrian Popescu la butoane, Dejan Feniat, poate Sebastian Ciocan şi cu un număr limitat de invitaţi la concertul de înregistrare de album. Cu BIO vreau să ne reapucăm de treabă, sper din luna august. Avem multe idei şi piese noi în proiect. Mi-e dor să cânt cu BIO“, spune Horea Crişovan.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.