“Guvernul tinerilor” pe internet: platforma inițiată politic care promite să le dea...

“Guvernul tinerilor” pe internet: platforma inițiată politic care promite să le dea o voce și celor fără “carnet de partid”

1
DISTRIBUIȚI

Keyboard and hands

Deputatul PSD Cătălin Tiuch a prezentat, în acest sfârșit de săptămână, o idee inedită.


La iniţiativa premierului Victor Ponta, se va constitui un guvern al tinerilor care, spune pesedistul, va “conduce din umbră”. Proiectul înseamnă, în principal, o pagină de internet intitulată „guvernultinerilor.ro”. Inițiatorii și-au propus ca site-ul să devină o platformă pentru tinerii, fie cu “carnet de partid”, fie fără afiliații politice, care vor propune proiecte legislative. Trei propuneri însoţile de CV – acesta este portofoliul pe care tinerii îl vor prezenta pe acea pagină de selecţie. „După data de 30 septembrie se vor selecta cele mai bune soluţii fiabile, se vor forma cu cele mai bune propuneri ale acestui un guvern al tinerilor care vor partcipa la o şedinţă de guvern. Modul în care va vedea rezolvarea lucrurilor se va putea materializa într-o iniţiativă legislativă”, a lămurit Tiuch.

1 COMENTARIU

  1. Jmecherie de PR… Cine va tine seama de tineri??? Nu s-a tintu si nu se tine seama nici de tineri, nici de ceilalti – numai cei care sunt suficient de multi si de agresivi ca sa se faca auziti si sa creeze necaz au sanse sa fie bagati in seama….

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.