Pe ce loc s-au clasat rugbyștii timișoreni la „teoria” jocului

Pe ce loc s-au clasat rugbyștii timișoreni la „teoria” jocului

1
DISTRIBUIȚI

antrenamente pe dan paltinisoanu03_resize

Campionii de la RCM Timişoara au participat la o testare teoretică a cunoştinţelor legate de regulamentul de joc, testare organizată de Federaţia Română de Rugby. Iar dacă în clasament Timişoara e lider, la test campioana a fost „în afara play-off-ului”, pe locul 5.

Proba a fost coordonată de Comisia Centrală de Arbitri din cadrul FRR şi a constat în 14 întrebări de tip grilă, iar fiecare răspuns a valorat un punct.


Jucătorii de la Timişoara au obţinut o medie de 6,91, a cincea dintre toate cele şapte echipe din campionat. Rivala de la Baia Mare a avut cel mai bun punctaj, cu o medie de 7,81, urmată de Steaua, cu 7,5, Universitatea Cluj cu 7,15 şi CSM Bucureşti, cu 7,12. În urma echipei din Banat au fost cei de la Dinamo, cu 6,61, iar ultima echipă a fost Farul Constanţa, cu 6,44. De remarcat că Otar Turashvili a fost însă printre jucătorii cu cele mai mari punctaje. Taloneurul este născut în Georgia, dar acum evoluează pentru naţionala României. Testarea a fost a doua de acest tip şi a fost obligatorie pentru toate echipele. Niciun rugbyst nu a obţinut punctajul maxim.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.