Pedelistul Popoviciu face glume de vară pe seama pesediştilor

Pedelistul Popoviciu face glume de vară pe seama pesediştilor

3
DISTRIBUIȚI

congres pdl 1 alin popoviciu a31

Pesediştii din Timiş sunt loviţi din toate direcţiile. După ce săptămâna trecută edilul şef Nicolae Robu îşi informa liberalii la o şedinţă cum că tocmai colegii săi de alianţă plătesc taxă de protecţie jurnaliştilor, roşiii din judeţ sunt ţinta unui nou atac.


Deputatul PDL, Alin Popoviciu,  a ţinut ieri o lecţie de eficienţă politică.  În doar câteva fraze acesta a reuşit să îi explice edilului şef  Nicolae Robu o chestiune complicată şi de maximă importanţă pentru viitorul său şi totodată a reuşit să catalogheze pesediţii din Timiş ca fiind slabi. „Eu nu înţeleg un lucru,  „cum se poate ca atunci când Bojin (n.r – Titu Bojin şeful Consiliul Judeţean Timiş) a spus că are zece candidaţi la primăria Timişoara, Robu să spună că de fapt se bucură ca PSD are zece candidaţi care toţi la un loc ar putea face cât el. El nu a înţeles un lucru simplu. Fiind un partid care oricum nu prea are oameni de valaore, găseşte zece care să îl bată pe Robu, atât e de slab e el. Asta nu priceput că de fapt Bojin a spus din douăzeci de oameni de la PSD zece îl bat”.

3 COMENTARII

  1. Intrebat de ziarişti de ce îl face bou pe colegul său de partid, Falcă a izbucnit: E un bou şi face partidul de râs pe la televiziuni. Nu-l trimite nimeni acolo, se duce singur, vorbeşte numai prostii şi de cele mai multe ori e nepregătit pentru tema aflată în discuţie. Mă sună oamenii din teritoriu, de exemplu de la Satu Mare şi îmi spun să-l iau pe Popoviciu de pe ecran, că nu ştie nimic şi ne face numai deservicii. Ce să mai zic, omul ăsta ca să ajungă politician mai are de citit multe cărţi”, a spus Gheorghe Falcă.

  2. „Am fost rugat de nişte colegi parlamentari PSD, care au spus că eu sunt şansa lor. Aşa s-au exprimat! Mi-au spus că eu sunt şansa lor ca ei să preia PSD ul în Timiş, m-au rugat să candidez la şefia CJ peste patru ani, pentru că altfel ei nu vor mai prelua PSD Timiş. Oricum, bănuiesc că Titu Bojin a fost destul de abil să vadă care dintre ei s-a albit la faţă. Nu am spus că voi candida, nici că nu voi candida. Domnul Bojin mi-a cerut să candidez la regiune, că el mai vrea un mandat”, a explicat Popoviciu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.