Zeci de percheziții la mafia lemnului. Vezi cât este prejudiciul UPDATE 1...

Zeci de percheziții la mafia lemnului. Vezi cât este prejudiciul UPDATE 1 Cum era fentat statul

1
DISTRIBUIȚI

perchezitii-bucuresti-si-dambovita.sunt-vizate-persoane-suspectate-de-furturi1345103908

Polițiștii fac 41 de percheziții în această dimineață la mai multe locuințe și ocoale silvice, într-un dosar de evaziune fiscală.


49 de persoane vor fi aduse la audieri, și nouă sunt învinuite. Descinderile au loc în județul Caraș-Severin, una dintre locații fiind în Reșița. Prejudiciul în acest caz este estimat la 300.000 de lei.

UPDATE 1 Poliţiştii de la Serviciul de Investigare a Fraudelor din cadrul Poliţiei Caraş Severin au în vizor trei firme specializate în exploatarea şi comercializarea lemnului, care au folosit muncitori la negru. Din probele adunate a reieşit că o parte din banii pentru cei care munceau fără forme legale în păduri la exploatarea lemnului erau trimişi de patroni prin intermediul angajaţilor de la ocoalele silvice. Cei nouă învinuiţi, printre care şi administratorii celor trei firme, sunt cercetaţi pentru muncă la negru şi evaziune fiscală. Percheziţiile sunt în plină desfăşurare, poliţiştii căutând în special documente. Suportul tehnic al acţiunii a fost asigurat de SRI.

1 COMENTARIU

  1. Una din firmele evazioniste e Sultan Alexia a lui Dinu Oprescu. El e protejatul tartorului Romsilva, Adam Craciunescu.Prin firma lui Oprescu dar si prin altele (Carpatina lu fiusau) stoarce milioane de lei de la stat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.