Semifinala dintre Victori Crivoi şi Andreas Haider-Maurer, întreruptă de codul galben

Semifinala dintre Victori Crivoi şi Andreas Haider-Maurer, întreruptă de codul galben

0
DISTRIBUIȚI
teren.plouat
FOTO: ANDA DELIU

Furtuna care s-a abătut în această după-amiază asupra Timişoarei a întreruprt şi jocul din semifinalele BRD Timişoara Challenger dintre Victor Crivoi şi austriacul Andreas Haider-Maurer. Meciul s-a oprit la scorul de 6-3, 0-1 pentru Haider-Maurer, favoritul numărul trei al turneului. Furtuna a provocat şi alt incident neplăcut.


O fată a fost lovită de o umbrelă scoasă din suport de vântul puternic.

Turneul de tenis masculin întâmpină probleme din cauza furtunii care a început la a doua semifinală. Astfel, meciul a fost întrerupt după primul game al setului doi. Partida se va relua mâine, de la ora 10.00 dimineaţa, pentru când a fost amânată şi finala de dublu dintre francezii Jonathan Eysseric-Nicolas Renavand şi sârbii Ilija Vucic-Boris Pashanski. În prima semifinală, victoria i-a aparţinut spaniolului Ruben Ramirez Hodalgo, favoritul numărul patru al turneului, care a trecut cu 7-5, 6-3 de de sârbul Milan Zekic, ajuns în semifinală din calificări. În a doua semifinală, Andreas Haider-Maurer a început mai bine jocul. Austriacul a făcut un break şi a prelaut conducerea cu 3-1, dar Crivoi a reuşit să egaleze. Apoi, Haider-Maurer a luat setul cu 6-3, pentru ca în al doilea set Crivoi să debuteze cu break. Furtuna a început însă, i meciul a fost întrerupt.

O fată din public a fost lovită în umăr de o umbrelă pentru soare care a fost smulsă de vânt din suportul de beton. Tânăra a căzut pe scări şi a fost dusă de organizatori în camera de masaj pentru îngrijiri medicale. Nu a fost nevoie de intervenţia ambulanţei, deoarece tânăra și-a revenit și s-a ridicat singură de pe pat în scurt timp. Meciurile au fost amânate totuși. Chiar dacă furtuna s-a oprit după o oră, pe terenurile de zgură s-au format bălţi. Finala de dublu va începe mâine dimineaţă, la ora 9.00, pe terenul 2, iar semifinala se reia pe terenul central de la ora 10.00. Marea finală de la simplu este programată mâine de la ora 13.00, tot pe terenul central.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.