Asalt şi în deplasare. RCM Timişoara îşi doreşte o victorie contra Stelei

Asalt şi în deplasare. RCM Timişoara îşi doreşte o victorie contra Stelei

0
DISTRIBUIȚI

rcm -faru constanta03_resize

Campionii de la RCM Timişoara vor să continue cu victoriile în meciurile din play-off, mai ales că pentru galben-albaştri urmează trei dispute consecutive în deplasare. Prima şi poate cea mai grea va fi sâmbătă, pe terenul din Ghencea al celor de la Steaua Bucureşti. Jucătorii încă se mai gândesc la înfrângerea din primavară şi îşi doresc şi mai mult o victorie din acest motiv.

Timişoare are deja 10 puncte în clasamentul play-off-ului după ce a bătut acasă cu Farul Constanţa şi cu Baia Mare, iar acum bănăţenii vor juca cu toate adversarele în deplasare. Echipa va pleca vineri spre Bucureşti şi va rămâne în Capitală până la meciul cu Farul Constanţa de săptămâna următoare. Conducerea consideră că meciul cu Steaua  în deplasare e însă cel mai dificil test din play-off.


„Ne aşteaptă trei deplasări. Sper să obţinem punctele care să ne dea asigurarea că  ne vom atinge obiectivul, de a juca semifinala acasă. Pentru mine, meciul cu Steaua e cel mai greu din play-off, sper să aşa şi pentru jucători”, a declarat preşedintele Sorin Doda. O victorie cu Steaua ar aduce în mare măsura siguranţa semifinalei acasă pentru echipa lui Chester Williams, deoarece primele dou clasate din play-off penultima confruntarea din campionat pe teren propriu.

Antrenorul Chester Williams a precizat că Steaua este favorita acestei partide şi că va miza în mare parte pe acelaşi prim „15”.  „Steaua este o echipă bună, chiar dacă au pierdut cu Baia Mare în prima etapă din play-off, ne-au dat o lecţie de rugby în primavară şi prin prisma acestui fapt sunt favoriti. Trebuie să menţinem constanţa, aşa că vom miza în mare parte pe aceeaşi echipă ca în jocurile precedente”, a declarat Chester Williams. În tur, Steaua a câştigat cu 30-18, pentru ca în retur, RCM să câştige la Timişoara cu 29-13, dar jucătorii încă se mai gândesc la revanşă pentru înfrângerea din aprilie. „Faptul că meciul cu Steaua a fost singura noastră înfrângere din acest sezon ne face să fim şi mai motivaţi. Pentru noi, e de departe cel mai important meci. Vrem să ne întoarcem din cele două deplăsări de la Steaua şi Constanţa cu 10 puncte”, a declarat căpitanul Stelian Burcea. Partida va începe sâmbătă la ora 10 şi va putea fi urmărită pe TVR 2.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.