Prima victorie pentru CH Poli în amicale

Prima victorie pentru CH Poli în amicale

0
DISTRIBUIȚI

reunire lot handbal11_resize

Handbaliştii de la CH Poli au câştigat cu 42-41 al cincilea meci din perioada de pregătire, disputat cu echipa din Oroshaza la Sânnicolau Mare.


Jocul a avut trei reprize de câte 30 de minute şi principalii marcatori ai alb-violeţilor au fost jucătorii de la linia de 9 metri aduşi vara aceasta.

După înfrângerea cu 34-23 din partida cu vicecampioana Ungariei Pick Szeged de sâmbătă, poliştii au obţinut prima victorie. Ce-i drept, din meciul cu Szeged a lipsit rusul Denis Kaftin, în continuare fără viză, deoarece amicalul respectiv s-a jucat pe teritoriul Ungariei. După primele două reprize Poli a fost condusă de Oroshaza, cu 14-11 după prima repriză şi 29-28 după a a doua. Alb-violeţii au reuşit să răstoarne rezultatul la un gol abia în repriza adiţională de 30 de minute. Cei mai buni marcatori au fost centrul Zarko Petkovic, 9 goluri, interul dreapta Denis Kaftin, 7 goluri, şi interul stânga Irakli Chikovani, 5 reuşite. Următoarele meciuri amicale se vor juca săptămâna viitoare la Timişoara, în 22 şi 23 august. Adversari vor fi cei de la Radnicki Kragujevac, sârbii pregătiţi acum de fostul antrenor al lui Poli, Nedeljko Vuckovic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.