Cum trebuie să suplinească PP-DD-işti lipsa OTV-ului până reîncepe emisia

Cum trebuie să suplinească PP-DD-işti lipsa OTV-ului până reîncepe emisia

3
DISTRIBUIȚI

partidul poporului 3 pdan diaconescu la timisoara03 p

PP-DD-iştii din judeţ şi preşedintele partidului, Simona Man, s-au întâlnit astăzi la Sânanadrei ca să pună ţara la cale. Cunoscuţi ca apropiaţi ai poporului, membrii partidului domnului Dan şi-au desfăşurat şedinta de partid într-o sală cu decor de nunţi şi sonorizare proastă.   Conform şefei PP-DD întâlnirea a avut ca scop instructajul membrilor şi al aleşilor locali ai partidului, spre a se descurca mai bine în ale politicii.


Nu de alta, dar unii sunt noi în domeniu şi încă nu s-au deprins cu anumite tehnici. Întrebată dacă ştie de existenţa vreunor probleme la PP-DD, Man a explicat că nu şi că totul e  numai lapte şi miere. Fiindcă presa a insistat, Man a explicat că  în cazul abaterilor constatate se vor aplica sancţiuni şi se poate merge până la excludere, dar a dat asigurări că nu se pune problema de aşa ceva.

 Dincolo de reorganizări, muzică populară şi discursuri pompoase,  o mare problemă a necesitat atenţie sporită din partea PP-DD-iştilor. Închiderea televizunii domnului Dan, care a dus la îndepărtarea a publicului ţintă de valorile PP-DD, după cum a explicat şeful  din Timiş, deputatul Adrian Diaconu.  Man a plusat şi s-a plâns că „ne-au luat şapte licenţe”.  Până la redeschiderea televiziunii, care va avea loc în 15 septembrie conform PP-DD-iştilor,  Simona Man a trasat sarcină pe linie de partid ca toţi membrii să fie cât mai aproape de cetăţeni ca să suplinească lipsa OTV. Marii absenţi ai „emisiunii din sala de nunţi” au fost Maria Barna(ex- PSD) şi Marius Dugulescu(ex – PDL) foşti deputaţi trecuţi la PP-DD în sezonul transferurilor preelectorale.

 

 

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.