Agent de pază, dispărut în misiune. Sună URGENT la 112 dacă-l vezi

Agent de pază, dispărut în misiune. Sună URGENT la 112 dacă-l vezi

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1460111297">

FRITEA COSMIN

Polițiștii caută un agent de pază dispărut în misiune, după ce duminică au fost sesizaţi despre faptul că Fritea Cosmin Mirel, de 35 de ani, din Sânnicolau Mare, a dispărut de la domiciliu.

Bărbatul, angajat al unei firme de pază, în 4 septembrie, în jurul orei 20.00,  a intrat în serviciul de patrulare în apropierea comunei Tomnatic, iar a doua zi, în momentul efectuării schimbului de tură, acesta nu a fost găsit în post şi nici nu s-a întors la domiciliu.

Semnalmente: înălţime 1,80 m, greutate 70-75 de kg, constituţie atletică, faţă ovală, păr negru, tuns scurt, ochi căprui.

În momentul dispariţiei, bărbatul purta o pereche de pantaloni de trening, de culoare albastru închis cu dungi albe, un tricou albastru inscripţionat cu cifra 6 pe piept şi o geacă de culoare roşu cu negru, fiind încălţat cu o pereche de pantofi sport, de culoare maro.

Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută, este rugat să apeleze Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.