Bojin anunţă în ce tip de spital vrea să bage o parte...

Bojin anunţă în ce tip de spital vrea să bage o parte din cei 200 de milioane de lei pe care Consiliul Judeţean Timiş îi va împrumuta

0
DISTRIBUIȚI

titu bojin zambitor

După ce a fost acuzat de pedelistul Alin Popoviciu că nu a iniţiat niciun proiect, ci doar le-a furat pe cele ale predecesorului său, Titu Bojin intenţionează să iniţieze încă un proiect propus de vechea administraţie Ostaficiuc. Este vorba despre construcţia unei noi maternităţi la Timişoara, proiect pe care fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş a promis că-l va duce la bun sfârşit încă din anul 2010, dar nu s-a mai mişcat nimic în acest sens. Titu Bojin a ţinut să precizeze, în această săptămână, că în cazul în care CJ Timiş se va împrumuta cu 200 de milioane de lei, cei mai mulţi bani vor merge pe infrastructură, dar o parte din sumă va fi folosită pentru construcţia unei maternităţi.


„Trebuie să ne gândim la realizarea unui clădiri noi pentru maternitate. Cade în sarcina noastră să facem ceva în acest sens, să pregătim studiul pentru maternitate pentru că se ştiu problemele cu locaţiile în care funcţionează Maternitatea „Bega” şi „Odobescu”, a explicat preşedintele CJ Timiş. Titu Bojin se gândeşte chiar să solicite sprijinul Primăriei Timişoara ca să poată demara acest proiect.

Cele două mari maternităţi din vestul ţării se confruntă cu probleme serioase. Clădirea în care funcţionează Maternitatea „Bega”, care aparţine de Spitalul Judeţean, este veche, iar investiţiile necesare modernizării ar costa mai mult decât construirea unui spaţiu nou. Iar clădirea în care se află Maternitatea „Odobescu”, care aparţine de Spitalul Municipal, a fost retrocedată din anul 2005, Primăria Timişoara plăteşte lunar o chirie de 4.500 de euro Fundaţiei Caritatea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.