Ce nou consulat onorific s-ar putea deschide la Timişoara

Ce nou consulat onorific s-ar putea deschide la Timişoara

7
DISTRIBUIȚI

piata_unirii_timisoara_mica_viena01_01_828510fe45

Premieră pentru zona de vest a României anunţată, ieri, de senatorul Ben-Oni Ardelean. Liberalul a dezvăluit că a purtat discuţii cu ambasadorul Coreei de Sud pentru ca ambasada să aibă un consul onorific în România, persoană care să fie din vestul ţării.


„Am făcut o recomandare din Timişoara, dânsul este de acord în privinţa aceasta lucrurile sperăm să se materializeze”, a anunţat senatorul. Ardelean nu a dorit să dezvăluie cine este persoana nominalizată, însă edilul şef Nicolae Robu a intrevenit şi el în discuţie şi a povestit că dacă ar fi să dezvăluie domeniul din care provine persoana respectivă presa ar intui imediat numele. Acesta nu este prima realizare a senatoruui, care a adus l-a adus în Timişoara pe Dan Shomon şeful de campanie al lui Barack Obama.

7 COMENTARII

  1. stai linistit,usl-istule …unde ai fost cand ,fostul primar ,blamat la vremea respectiva de catre psd , cum ca se plimba pe banii publici,a adus in TM ,politiceni marcanti,si mai important,INVESTITORI !!! …un consulat onorific…e ceva,un pic,un inceput …dar de ce atata secretomanie vis-a-vis de numele ,,romanasului consul ” ?…o fi iarasi un penal,un interlop ???!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.