Cum se vor achita datoriile Colterm către Petrom

Cum se vor achita datoriile Colterm către Petrom

5
DISTRIBUIȚI

sediul-colterm-021

Edilul şef Nicolae Robu a oferit, ieri, noi detalii privind situaţia Colterm. În decursul acestei săptămâni primarul anunţa că în urma unui control efectuat la societatea locală de termoficare au fost descoperite mai multe nereguli printre care şi datorii de circa 122 de milioane de lei noi. Imediat după, societatea a emis un comunicat de presă prin care directorul Petrică Pampu dădea asigurări că există combustibil pentru furnizarea de căldură pe toată durata iernii şi că datoriile acumulate sunt din cauza neseriozităţii autorităţilor locale şi naţionale care nu au virat banii de subvenţii obligând astfel compania să contracteze credite.


Una din măsurile decise pentru salvarea companiei a fost schimbarea furnizorului de gaz prin trecerea de la Petrom la E-on. La finele săptămânii Robu a povestit că a avut întrevederi cu ambele companii. „Am convenit ultimele detalii în relaţia cu Petrom. Contractul va fi reziliat amiabil, le mulţumesc celor de la Petrom că au avut înţelegere şi au acceptat să procedăm la rezilierea amiabilă a contractului în condiţiile în care Colterm are datorii mari de 33 de milioane de lei cu penalităţi cu tot. În aceste condiţii putem semna contractul cu E-on gaz şi preţul va fi sensibil mai mic. Din economiile pe care le facem putem să ne plătim datoriile către Petrom”. Robu a promis că va fi cu ochii pe conducerea companiei pentru a se asigura că managementul se face ca la carte.

5 COMENTARII

  1. Pana si cladirea Colterm are centrala proprie pentru ca atat gigacaloria cat si mc de apa calda produse de ei, sunt mai scumpe decat printr-un sistem independent !!!!!
    Si acum urmeaza investitii de zeci de milioane de euro la Colterm……..mama ce de spagi o sa fie acolo…..’tuva-n gura de ROMANI !!!

  2. primare tu nu esti primar ,,,de ce-l protejezi pe pampu si clica ta cei care au fost disponibilizati din sc colterm sa ,cet sud ,atelier combustibil ….de ce nu ai verificat modul cum s-a facut cu cei 8,dupa care au fost angajati 10 in locul lor ..iti spun eu au fost disponibilizati la comanda lui pampu ii dati afara pe cei din sindicatul lui azoitei ,ii faceti la punctaj ,toti au cerut drepturile salariale pe 2009 in instanta toti au fost dati afara .

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.