Puştii Electricii au avut ghinion la Londra! Timişorenii au obţinut patru puncte...

Puştii Electricii au avut ghinion la Londra! Timişorenii au obţinut patru puncte în grupa G de la Danone Nations Cup

0
DISTRIBUIȚI

CUPA DANONE09_resize

Campioana României la Cupa Danone, Electrica Timişoara, a ratat şansa de a evoluat în marea finală a Danone Nations Cup de pe Wembley. Elevii lui Marius Nichitean au pierdut un singur joc în grupa G de la faza pe naţiuni a competiţiei, contra Arabiei Saudite, şi s-au clasat doar pe locul trei, deşi au remizat apoi cu Spania şi au învins Ucraina în ultimul joc.

David Miculescu şi compania, cei mai buni fotbalişti sub 12 ani din ţară, reprezintă România la cea mai importantă competiție la acest nivel de vârstă.


Puştii Timişoarei au ajuns la Londra miercuri şi s-au bucurat seara de festivitatea de deschidere a competiţiei. Ziua de ieri a fost dedicată meciurilor din grupă. Aici sorţii le-au adus în faţă bănăţenilor adversare cu nume, precum Spania şi Ucraina. Dar eşecul a venit oarecum surprinzător în prima partidă a zilei, contra reprezentantei Arabiei Saudite. S-a încheiat 2-1 pentru asiatici după ce Sofran a deschis scorul pentru români. Jocul al doilea, împotriva ibericilor, s-a încheiat cu o remiză albă. În timp ce ultima partidă, cu Ucraina, a fost câştigată cu 2-1, graţie reuşitelor lui David Miculescu, fiul fostului atacant polist Valentin Miculescu. Timişorenii nu au reuşit însă să se claseze în primele două locuri deoarece meciul Spania – Arabia Saudită s-a încheiat cu un rezultat alb, care le-a adus celor două echipe calificarea cu câte 5 puncte fiecare. România a încheiat astfel pe locul trei, cu 4 puncte, în timp ce Ucraina a obţinut doar un punct.

Deşi nu a reuşit accederea în primele 16 naţiuni, Electrica Timişoara rămâne în Anglia. Reprezentanta noastră va înfrunta astăzi formaţia Belgiei în optimile de finală ale competiţiei pentru stabilirea echipelor clasate pe locurile 17-32.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.