Valentin Velcea,la 40 de ani: ce cadou vrea de ziua lui

Valentin Velcea,la 40 de ani: ce cadou vrea de ziua lui

0
DISTRIBUIȚI
RGHERGU
FOTO: ADRIAN PÎCLIŞAN

Zi festivă la „Dan Păltinişanu”. Tehnicianul lui ACS Poli şi-a schimbat prefixul şi a avut parte de mai multe surprize din partea clubului. Valentin Velcea a fost sărbătorit atât de jucători, cât şi de colegi, conducere şi jurnaliştii din Timişoara, care i-au făcut urări de „La mulţi ani!” pe un tricou inscripţionat cu numele său şi cu numărul 40, vârsta împlinită. Adevăratele cadouri pentru munca de la echipă ar putea veni însă mâine, când sunt aşteptate sosirile egiptenilor Afroto şi Mohamed Abdelfattah.

„Foarte frumoase surprizele din partea administraţiei şi clubului, mă aşteptam să fie alături de mine şi am simţit acest lucru de când am început acest proiect. Le mulţumesc tuturor celor care cu sinceritate doresc să fie alături de acest club”, a declarat Valentin Velcea la împlinirea vârstei de 40 de ani. Acesta a fost aşteptat la stadion de mai mulţi reprezentanţi ai presei, alături de tricoul special cu numărul 40 şi un tablou cu echipa promovării. Mai devreme, antrenorul timişorean a fost sărbătorit de jucători, staff şi conducere, inclusiv de primarul Nicolae Robu, cu un tort aniversar.

Valentin Velcea a fost bine dispus de ziua sa şi a vorbit despre dorinţele sale cu această ocazie.


„Azi dimineaţă m-am trezit şi cel mai frumos cadou e atunci când copiii mei şi familia mi-au spus: La mulţi ani, sănătate şi mult succes în tot ceea ce faci! Cred că sănătatea e importantă ca să poţi să realizezi ceva. Important e când îţi vezi familia sănătoasă şi alături de tine în momentele grele, pentru că la bine toată lumea stă în preajma ta. Dacă e să-mi doresc ceva e ca cele 40 de puncte să se împlinească pentru ACS Poli, dacă se poate mai mult aş fi fericit, şi dacă nu, la fel de fericit pentru că tot ceea ce facem facem cu convingere şi profesionalism. Nu sunt singur, muncesc alături de colegii mei… Eu doresc ca toată lumea să fie alături de ACS Poli Timişoara”, a adăugat antrenorul lui ACS Poli.

Cadouri via Cairo

Vali Velcea ar putea avea de mâine doi noi elevi tocmai din Africa. Mijlocaşul ofensiv Afroto (22 ani, ex-Al Ahly) şi fundaşul central Mohamed Abdelfattah (22 ani, Wadi Degla) sunt aşteptaţi la Timişoara. „M-a întrebat cineva ce egipteni am la echipă, am zis că nu am niciunul, poate e cadoul meu de 40 de ani. Mi-a zis că uite vezi că ai doi egipteni, apoi m-a mai sunat cineva şi mi-a confirmat. Cică, vezi că mijlocaşul acela e senzaţional… Bineînţeles că ştiam de ei, dar voiam să văd dacă de ziua mea lumea se prinde şi cunoaşte aspectul de glumă”, a spus Velcea. ACS Poli are în continuare pauză de la campionat şi va disputa un joc-şcoală, între componenţii echipei, sâmbătă seara. Următoarea partidă din campionat va fi luni, 16 septembrie, la Vaslui.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.