Ilie Bertea este noul preşedinte al PP-DD Timişoara, după moartea lui Mircea...

Ilie Bertea este noul preşedinte al PP-DD Timişoara, după moartea lui Mircea Purceld

3
DISTRIBUIȚI

 diaconu-1024x682

Ilie Bertea, fostul şef al poliţiei Timişoara, a fost votat, ieri, aproape în unanimitate de colegii din partid preşedinte al PP-DD Timişoara.


Pepededistul ocupă această funcţie, după ce Mircea Purceld, fostul preşedinte al organizaţi şi consilier local, s-a stins din viaţă în urmă cu câteva săptămâni. Ilie Bertea s-a lăudat, astăzi, că este „un manager bun, lucrez mult, dorm puţin noaptea, vin devreme la muncă”. Noul preşedinte al PP-DD Timişoara a afirmat că va încerca să dubleze procentul la alegerile europarlamentare şi i-a ameninţat pe colegii din partid că în cazul în care nu se vor implica din partid, „pot să plece în altă parte cei care nu sunt învăţaţi să muncească. Noi, cei din PP-DD suntem oameni simpli, muncitori”.

 

3 COMENTARII

  1. tovarasul militian a ajuns sef.Asta nu poate trai daca nu-i sef.Dragutii militieni,dupa ce ies din politie,urgent trebuie sa intre in politica,acolo unde mai pot spagui ceva

  2. Raspund cu un suras pentru ambele persoane care s-au chinuit sa scrie corect cateva randuri despre mine:
    Pentru dl.Matei Bitea……nu mai sunt sef,pentru ca am fost destul,am 53 de ani,sunt pensionat de la M.A.I.si lucrez ca mediator in Timisoara!
    Pentru dl „”liviu””: Vorbesti aiurea…. in urma cu aproape 24 de ani am fost locotenent la militia economica din Timisoara…..si daca intrebati orice timisorean care are varsta de peste 40 de ani,ce facea Bertea inainte de revolutie…..si dupa revolutie,veti obtine acelasi raspuns:Prindea HOTI!…..
    Dar cu spaga…..nu iau din motive crestine!Daca va documentati ,imi veti da votul cu siguranta….pentru ca eu fac,o altfel de politica!Daca nu va plac,votati ca pana acum si Romania se va indatora tot mai mult iar cetatenii ei vor trai tot mai rau.Se vede asta zi de zi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.