Stoia trimite somații proprietarilor clădirilor istorice. Cu ce-i amenință dacă nu-și vor...

Stoia trimite somații proprietarilor clădirilor istorice. Cu ce-i amenință dacă nu-și vor respecta obligațiile

1
DISTRIBUIȚI

STOIA NOUL VICEPRIMAR05_resize

Respect pentru lege, respect pentru patrimoniul oraşului, respect pentru Timişoara , asta cere viceprimarul Traian Stoia de la cetăţenii oraşului şi în special de la proprietarii de monumente din centrul oraşului. Acesta a trimis o listă cu ultimele somaţii trimise de către comisia de verificare a monumentelor istorice. Au fost atenţionaţi ”Alpha Bank, în calitate de proprietar, este somată ca în termen de o săptămână să înceapă igienizarea terenului SC IOROM Industry SA – fosta fabrică de piese auto Timişoara de pe Calea Torontalului nr.


6. Piaţa Victoriei nr. 1, Restaurantul Lloyd şi Splaiul Nicolae Titulescu Nr.1, Clubul Porto Arte ( Vaporul ) – somaţii pentru acoperişurile teraselor care trebuie curăţate.Piaţa Victoriei 4 – 6, str. Mărăşeşti nr. 7, str. Gheorghe Lazăr, nr. 6 – colţ cu str. Mărăşeşti, Emanoil Ungureanu nr. 5 – asociaţii de proprietari şi str. Mărăşeşti 1 – 3, Hotel Timişoara, P-ţa Huniade nr. 3 – SC Modex Grup, pentru demontare antene de satelit. B-dul Republicii nr.8, Curtea de Conturi, pentru demontare aparate de aer condiţionat”. Următorul pas al demersului va fi o acţiune care vizează demolarea sau dezafectarea tuturor construcţiilor metalice tip baracă amplasate în zona centrală şi în cartierele istorice (zona de protecţie), construite fără autorizaţii.

 

1 COMENTARIU

  1. Remember: zecile de hectare în paragină din spatele Detergentul, Procter, Azur, Peco, Calea Moșniței, unde pute noaptea de-ți mută nasul…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.