Antonescu cere demisia imediată a lui Băsescu: „Este rezolvarea sănătoasă pe subiectul...

Antonescu cere demisia imediată a lui Băsescu: „Este rezolvarea sănătoasă pe subiectul terenului”

4
DISTRIBUIȚI
PNL08
FOTO: ADRIAN PÎCLIȘAN

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, astăzi, că rezolvarea sănătoasă în subiectul terenului achiziţionat de către familia şefului statului ar fi demisia din funcţia de preşedinte a lui Traian Băsescu, scrie Mediafax. „Convingerea mea fermă este că pentru România această nouă problemă are o singură rezolvare sănătoasă: demisia lui Traian Băsescu din funcţia de preşedinte al României, acum, imediat.


Este o decizie care ar scuti această ţară de un nou subiect jenant, e o decizie care ar scuti această ţară de încă un an de război politic”, a spus preşedintele PNL. El a adăugat că îi cere demisia lui Băsescu pentru că nu este acceptabil ca preşedintele unei ţări cum este România, „cu atâtea probleme, cu atâtea frustrări, cu atâtea întrebări care nu au răspuns”, să comunice bunăstarea materială a propriei sale familii. Antonescu a menţionat că nu este însă naiv şi nu crede că cererea sa va fi acceptată.

4 COMENTARII

  1. alooo vezi ca esti la guvernare cu PNL-ul tau si numai prostii debitati zilnic,asa zise rafuieli intre capii USL-asilor,teatru ieftin,fa dracului ceva util nu comisii ca sa aflati ca nu-i problema cu creditul CEC,fumigene sa orbiti prostii care inca va asculta,vai sufletul vostru

  2. SOMNOROSU’ pierde teren in fata prostilor care-l si vedeau „mare presedinte” 😀 CRETINII care au votat USL au parte de un dus rece in plina iarna :))) s-au ars la jucarie,cat trebuie sa fii de prost sa mergi pe mana unor talhari PeNaLi „uniti” in cuget si simtiri cu PSD mafia organizata de Iliescu !!!??? ROMANIA este in CA*CAT datorita populatiei indobitocite de TV infractorilor si presei de rahat ! TIMISOARA si-a batut joc de eroii revolutiei din Decembrie ’89 ,votand PSD,cretini adormiti DESTEPTAREA !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.