Ce-l nemulțumește pe Nicolae Robu la funcția de primar

Ce-l nemulțumește pe Nicolae Robu la funcția de primar

4
DISTRIBUIȚI

robu01 (1)

Îşi iubeşte locul de muncă şi conform unor sondaje secrete  pe care le invocă, nu mai puţin de 80% din timişoreni sunt mulţumiţi de modul în care conduce oraşul. Vorbim despre edilul şef Nicolae Robu care nu pierde nicio ocazie să informeze presa de faptul că programul său de muncă este uneori chiar şi de 12 ore pe zi.


Cu toate că face totul din inimă şi este iubit de timişoreni, edilul are două nemulţumiri:  salariul şi lipsa timpului pentru a practica sport. Robu a explicat în cursul acestei săptămâni că în continuare predă la Univesitatea Politehnica, acolo unde şi conduce doctorate. Nu de alta, dar spune că nu-i ajunge salariul de 5.600 de lei.  Nici legat de condiţia sa fizică primarul nu este foarte mulţumit. Promițând că în curând va dota oraşul cu aparate de fitness în aer liber, Robu a precizat că pe vremea când era senator făcea sport în aer liber în parcul Cişmigiu.  Însă, cum mereu repetă că este un om al rezultatelor, primarul promite să nu se dea bătut şi spune că îşi va modifica programul astfel încât să meargă la înot. Cât despre bani,  primarul poate aştepta ca propunerea pesedistului Liviu Dragnea ca salariile primarilor să fie majorate să devină realitate.

4 COMENTARII

  1. Sincer…si eu as fi nemultumit. Sa am ca si subordonati directorii de regii ale caror salarii depasesc toate 10.000 lei – salarii decise de consiliile de administratie, si eu sa primesc mai putin de jumatate din salariul lor. Ciudata tara asta cu legile ei cu tot !!!

  2. chiar intr-un ziar local am putut sa vedem masina primarului parcata ilegal, dar cu avaria pusa, in fata la rectorat, deci robu nu merge pe jos nici macar de la primarie la rectorat. ma intreb oare daca prin primarie nu se deplaseaza cu un segway?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.