Ce le transmite viceprimarul Stoia celor de la Constructim, care vor clădire...

Ce le transmite viceprimarul Stoia celor de la Constructim, care vor clădire profitabilă în parcarea neprofitabilă

0
DISTRIBUIȚI

parcare 700

Clădirea pe care firma Constructim doreşte să o ridice în Piaţa 700 pentru activităţi comerciale aducătoare de profit a revenit din nou în atenţia presei. Reprezentanții companiei nu au avut succes în consiliul local, unde au cerut autorizație de construcție pentru clădire, iar primarul Nicolae Robu a scos propunerea de pe ordinea de zi. Subiectul a fost abordat, la ultima sa conferință de presă, și de viceprimarul Traian Stoia.


Acesta a precizat că, în viziunea sa, este necesară o analiză detaliată şi că spaţiul trebuie atribuit prin licitaţie, şi nicidecum printr-o simplă solicitare adresată CLT. Viceprimarul a mai spus că primăria nu poate fi responsabilă pentru planurile de afaceri ale unei companii private şi nici pentru eşecurile acesteia.

La ultimul plen al consiliului local propunerea Constructim şi SDM (firma care a absorbit fosta ADP) ca în parcarea din Piaţa 700  (ridicată de Constructim în parteneriat cu fosta ADP) să primească autorizaţie pentru ridicarea unei noi clădiri a fost scoasă de pe ordinea de zi a plenului Consiliului Local Timişoara de către edilul şef Nicolae Robu. În solicitarea adresată primăriei, cei de la Constructim menţionau că parcarea nu este rentabilă şi că au nevoie de o construcţtie suplimentară pentru a face profit şi pentru a-şi recupera astfel toată investiţia. La acea dată, Robu spunea că terenul are autorizaţie de construcţie doar pentru parcare, şi nu pentru vreun spaţiu comercial, iar solicitarea a venit târziu, astfel că nu a putut fi luată în calcul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.