Proiect de exercitare a dreptului de preemțiune a primăriei la cumpărarea clădirii...

Proiect de exercitare a dreptului de preemțiune a primăriei la cumpărarea clădirii fostei Oncologii de la clanul lui Vișinel, scos de pe ordinea de zi a întâlnirii aleșilor locali

1
DISTRIBUIȚI

consiliu local

O solicitare inedită s-a făcut auzită astăzi în plenul Consiliului Local Timişoara. Aleșilor li s-a cerut acordul pentru exercitarea dreptului de preemţiune pentru un imobil de pe strada Mihai Viteazu numărul 26, fosta Oncologie.


Clădirea se află în proprietatea Monicăi Mihai, soția lui Vișinel Stancu. Secretarul Ioan Cojocari a povestit, pe scurt, că proprietarii au mai făcut o ofertă de vânzare şi în urmă cu mai mult timp. Suma cerută a fost de 3.5 milioane de euro. A urmat apoi o ofertă de un milion de euro şi oferta finală este de 600.000 de euro. Eterogenitatea consiliului local a ieşit la iveală în cadrul discuţiilor. Primarul a propus ca proiectul să treacă şi mai apoi primăria să fac o ofertă. Pedeliştii l-au atenţionat că aşa ceva nu se poate. Revoltat, țărănistul Adrian Orza spune că este nevoie de o evaluare a spaţiului, în vreme ce pedeliştii au atenţionat că neexercitarea dreptului de preemţiune va duce probabil la noi vânzări controversate. După ce au discutat mai bine de 20 de minute fără niciun rezultat, consilierii nu au ajuns la nicio concluzie. Proiectul a fost scos de pe ordinea de zi de către edilul şef Nicolae Robu, urmând să fie votat săptămâna viitoare.

1 COMENTARIU

  1. Cojocari asta nu urmeaza oare sa fie retinut si apoi arestat???????????????
    Ma intreb si io ca tot omu’….
    Ca doar restituirile de case in favoarea domnilor tigani, si shmenul imens de la repartizarile si vanzarile ILEGALE la Legea 112/1995 (unde Statul roman si Primaria au fost prejudiciate cu sute de milioane de Euro!) se datoreaza exclusiv trioletei Cojocari Miut Ciuhandu si acolitilor lor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.