Cine este avocatul celebru care a venit să ceară eliberarea din arest...

Cine este avocatul celebru care a venit să ceară eliberarea din arest a liderului de clan „Scumpea al nostru”

2
DISTRIBUIȚI

stancu scumpea

Nu mai puțin de patru avocați au venit, astăzi, la Curtea de Apel Timișoara pentru a convinge completul de recurs să-l pună în libertate pe Stancu Scumpea trimis în judecată pentru tentativa de omor calificat și ultraj şi ultraj contra bunelor moravuri. În timpul bătăliei dintre cele două clanuri țigănești de pe strada Brașov, un jandarm a fost obligat să tragă mai multe focuri de armă după ce Scumpea l-a lovit cu toporul în cap pe un adversar.


Printre avocații veniți să-l apere pe liderul de clan a fost și celebra Paula Iacob care le-a spus judecătorilor că Scumpea „a suferit două infarcturi, dar instanţa de fond nici nu a fost interesată de acest lucru. A fost încălcat dreptul la viaţă pentru acest om cu nume mai ciudat, pe care nici nu-mi vine să-l pronunţ, mă rog, Scumpea. Ce câştigă justiţia noastră dacă lui Scumpea al nostru îi face inima pac şi gata. Este un abuz juridic să fie ţinut în continuare în arest. Din eternul omenesc face parte şi dreptul la viaţă”. În plus, Paula Iacob a ţinut să sublinieze că nici condiţiile din închisorile româneşti nu sunt la standarde europene, inclusiv acest lucru afectându-l pe cel căruia i-a cerut eliberarea. Procurorul a cerut respingerea recursului ca nefondat. În ultimul său cuvânt, Scumpea a susţinut că vrea „să-mi daţi nevinovăţia. Eu sunt rom, neştiutor de carte. Să se pună actele înapoi la dosar”. Instanţa a rămas în pronunţare.

2 COMENTARII

  1. Din -eternul romanesc face- enuntat cu emfaza de molfaita asta de Paula Iacob, face parte si colaborarea cu Securitatea si turnatoria conform deciziei CNSAS ?De cand o turnatoare ordinara mai are calitatea de a da lectii de viata si de conduita?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.