Replica unui proprietar de magazin din Soarelui care l-a uimit pe Robu

Replica unui proprietar de magazin din Soarelui care l-a uimit pe Robu

8
DISTRIBUIȚI
robu01
FOTO: ADRIAN PÎCLIȘAN

Prezent în urmă cu câteva săptămâni în cartierul Soarelui pentru a inaugura mai multe lucrări de reparaţii efectuate în zonă, edilul şef Nicolae Robu a fost abordat de mai mulţi cetăţeni care s-au plâns că nu pot dormi noaptea din cauza muzicii care vine de la un magazin non-stop din zonă, unde se și strâng seara mai mulți „mușterii”.


Oamenii s-au plâns că patronul vinde băuturi alcoolice deşi se află în vecinătatea şcolii generale numărul 30. Primarul a promis că va trimite Poliţia Locală să se ocupe de problemă. După ce oamenii legii au efectuat controale şi au aplicat amenzi, aceştia au decis retragerea autorizaţiei de funcţionare. Amuzat, edilul şef a povestit că a fost contactat de patronul nemulțumit de măsura aplicată. „Omul mi-a cerut să nu îi închidem afacerea. Ne-a spus că a fost acolo dinaintea construirii şcolii”, a povestit primarul care a comentat că de mult nu a mai auzit un asemenea raţionament. Edilul a anunţat că măsura nu va fi schimbată, în schimb a fost uimit de tupeul interlocutorului său.

 

8 COMENTARII

  1. pentru ca nu este adevarat , in acea parcare se strang copii mai mari ( tineret ), ca de altfel in parcul din Soarelui ,unde se face galagie . Pentru ca noaptea si daca vorbesti normal se aude la blocurile apropiate …. de acum inainte cum credeti ca va fi , chiar si fara acest magazin … ca vor fi banci in aceasta piateta . Nu vor mai sta pe langa masini in parcare , ci vor sta pe bancile lui Robu pana noaptea tarziu , unde sa mearga ? in cluburi ?

  2. Nu se poate sa se faca in zona soarelui macar o parcare pe acel teren cu balarii de pe sudului si noi ne parcam in noroi si o groaza de garaje sunt depozite
    Am tot sesizat peste tot si nimic
    Nici un raspuns

  3. domnule Robu, remarcilereferitoare la muzica sunt mincinoase si aberante …nu se asculta muzica, acele remarci vin din partea unor oamnei cu o varsta mult inaintata, care acum ca vreti sa inchideti fac scandal ca ei unde si mai platesc facturile.problema e ca dumnoavostra ascultti doar remarcile care va convin.sa nu va fie cu suparare dar nu poti inchide munca unui om pt asa ati visat dumneavoastra noaptea.nu mai bagati la inaintare niste oameni care au probleme cu acest loc de cand s a infiintat si culmea fac cumparaturi in acest loc si care , credeti ma cand spun nu au fundament. oricum se vor aduna „muesterii”in piateta…mai multi dect pana acu…asa ca vedeti ca exista un Dumnezeu acolo sus care nu doarme.incercati sa va luati dupa adevar nu dupa ce ve convine pt a justifica ceea ce vreti sa faceti.si in ceea ce priveste bauturile alcoolice daca v ati documenta un pic ati sti ca au dreptul de a vinde castigat in instanta….oricum ati mai pierdut procese de acest fel, pt ca ati inchis dupa bunul plac chioscuri si ati pierdut …unul in plus sau in minus nu mai conteaza.

  4. Nu mi se pare normal ca acest magazin non-stop sa fie inchis deoarece este singurul din zona si este de multa vreme acolo si pana acum nimeni nu a avut nimic de obiectat.
    Am copilarit in aceasta zona si in preajma magazinului deci lucrurile ar trebui sa ramana la locul lor fara nici o schimbare exceptand planul piatetei care se doreste sa fie facuta pe locul parcarii din fata scolii generala nr 30.
    Si as vrea sa-i adresez o intrebare „Mesterul Manole”(Primarul):Cand aveti de gand sa finalizati toate lucrarile incepute fara rost?

  5. Pacat ca vreti sa inchideti ciuperca.Cand mergeam la lucru dimineata la ora 5,alte magazine fiind inchise,mai imi luam o cafea si o gustare.In legatura cu ”galagia” eu cred ca trebuia rezolvata de comunitari,care si asa sunt degeaba.Nu e vina buticului ca acolo se strang seara tineri.Ce sa le faca sa ii fugareasca prin parcare?Pe frigu asta nu mai vezi picior de om noaptea.Si eu cred ca domnul Robu stie cum este la dansul in cartier.

  6. Domnule Robu mai bine v-ati ocupa de centrul Timisoarei care a fost cumparat in totalitate de clanurile tiganesti , cladiri istorice care au devenit palate impunatoare de milioane de euro , iar cei ce locuiesc in ele sunt persoane care nu au muncit o zi din viata lor. Fiscul si institutile statului dorm cand e vorba de asa ceva , dar la persoane normale stiti sa trimiteti executori cand nu au bani sa-si plateasca darile catre acest Stat Corupt si Birocrat !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.