Ritmuri electronice cu The Model, într-o petrecere de neratat

Ritmuri electronice cu The Model, într-o petrecere de neratat

0
DISTRIBUIȚI

themodel

Amatorii de muzici electronice au parte joi 26 decembrie de un eveniment deosebit, care îl va aduce în oraşul nostru pe binecunoscutul The Model, un artist autohton care nu mai are nevoie de prea multe prezentări, având în vedere faptul că a reuşit să pună muzica electronică românească pe harta mondială cu mulţi ani în urmă. Din primul moment, în 1995, când a început să asculte muzică electronică,  The Model a manifestat o pasiune absolut devoratoare pentru ceea ce face. De fapt, tocmai imposibilitatea de a-şi procura muzica asta în România l-a dus spre primele producţii proprii, foarte industriale atunci.

The Model a reuşit nu numai să formeze o puternică identitate de grup pentru artiştii care i-a adunat în jurul său, ci şi să inspire motivaţie spre succesul lor colectiv.


Acum 11 ani, The Model a pus bazele proiectului ELEKTRO.CASNICE, gândit iniţial ca o platformă pentru producţiile lui proprii, extins apoi la nivel de comunitate de artişti. În scurt timp, în acest proiect s-au alăturat Mihai Popoviciu, Das Komitee, Masstyk şi Toygun.  Autodidact, ajuns prin forţe proprii primul producător român care a semnat un contract cu două case de discuri de mare prestigiu din Germania – International Deejay Gigolos din Berlin, cult-label patronat de legendarul DJ Hell, şi Traum Schallplatten din Koln – The Model a lansat piesa Give in To Me pe compilaţia Gigolo 8 şi EP-ul de 3 piese Robotiko la Traum.

După ce este invitat la Gigoloveparade la Berlin în iulie 2005, The Model revine in ţară şi este invitat la un număr din ce în ce mai mare de petreceri unde promovează un sound unic în România, un colaj de electro, techno, acid, punk şi italo disco, cunoscut în Europa drept sound-ul Gigolo. În luna septembrie 2006 The Model a scos EP-ul de 2 piese Angels’ Unknown Fears, piesa You Are Always on My Mind de pe acest disc fiind inclusă în compilaţia The Annual 2007 a celor de la Ministry of Sound.  Seturile sale sunt o lecţie de muzică şi istorie muzicală, livrate într-un stil de mixat direct, nervos şi curajos. Petrecerea cu The Model va avea loc în barul clubului D’arc, mâine, 26 decembrie de la ora 23, iar intrarea este liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.