Robu îi iartă pe hackerii care i-au spart site-ul, deși s-a dezlănțuit...

Robu îi iartă pe hackerii care i-au spart site-ul, deși s-a dezlănțuit împotriva lor pe Facebook. Cum își va apăra domeniul

1
DISTRIBUIȚI

robu kooo

Primarul Nicolae Robu nu este deloc supărat pe cei care i-au spart site-ul oficial www.nicolaerobu.ro și nici nu vrea să îi dea pe mâna legii. Astăzi, întrebat dacă a dat ordin să se afle cine a spart site-ul, primarul a răspuns că „nu îmi pierd vremea cu investigații’. Mai mult, primarul a anunțat că singura măsură pe care o va lua va fi securizarea site-ului.

Site-ul primarului a fost spart de hackeri la sfârșitul săptămânii trecute, iar Robu i-a înfierat pe contul său de Facebook. Unul dintre mesaje le și făcea portretul-robot. Robu a descris acţiunea ca un „act grosolan, comis de persoane care nu au nimic în comun cu spiritul acestui oraş, persoane cărora le place să acţioneze în întuneric -la propriu şi la figurat, cu identitatea ascunsă.


Sunt, de fapt, persoane ajunse, de prea multa frustrare, măcinate de ură, în sfera patologicului!” Robu a ţinut să îi nominalizeze pe potrivinici „aceleaşi persoane au fost şi sunt, cumulativ (!!!) şi (1) împotriva Festivalului de Jazz al Timişoarei, şi (2) împotriva noii amenajări a P-ţei Bălcescu, şi (3) împotriva palmierilor -prezenţi bine mersi, fără să fi facut cineva cel mai mic caz din asta, şi în Paris şi în Viena şi în Bruxelles şi în Praga şi în Berlin etc.-, şi (4) împotriva pasajului Michelangelo pe care îl prezinta drept o imposibilitate tehnică deşi în 35 % din timp (doar atat s-a scurs!) s-au efectuat peste 55% din totalul lucrărilor, şi (5) impotriva tăierii unor copaci cu plantarea a de zece ori mai mulţi, şi (6) împotriva finanţării noii Poli, şi (7) impotriva noii amenajari şi noii funcţiuni a străzii Mărăşeşti, si (8) împotriva mutării Clinicii de Dermatologie, si (9) împotriva impuşcării ciorilor, şi (10) împotriva neîmpuşcării ciorilor , şi (11) împotriva tranzitării temporare cu vehicule ușoare şi cu viteza mică a P-ţei Unirii până la începerea lucrărilor de reabilitare a ei, etc., etc. ! Interesant, nu?!”

1 COMENTARIU

  1. Nu a dat ordin să se afle cine a spart site-ul ?? Păi… poate că și-a spart singur… să se mai victimizeze puțin… și să-și mai ridice-n slăvi mărețele realizări, etc., etc. ! Interesant, nu ?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.