Ce subiect i-a făcut pe deputații Popoviciu și Grindeanu să „dea mână...

Ce subiect i-a făcut pe deputații Popoviciu și Grindeanu să „dea mână cu mână”

2
DISTRIBUIȚI

artificii timisoara06_resize

Toată săptămâna trecută a curs cu atenţionări privind prestaţia Timişoarei în cursa pentru titlul de Capitală Culturală Europeană. Primul care a deschis subiectul a fost deputatul PDL Alin Popoviciu care s-a plâns că Timişoara este cu mult în spatele contracandidatelor Cluj Napoca, Iaşi sau Arad, făcând apel la unitatea dintre partidele locale în lupta pentru râvnitul titlu.


Subiectul a fost abordat şi de deputatul PSD Sorin Grideanu care a povestit că „am asistat la cel puţin trei acţiuni făcute de Primăria Iaşiului cu toţi ambasadorii UE, cu toţi oamenii de cultură, cu oameni de afaceri, cu tot ce înseamnă Iaşi, a fi prezentat şi pentru a şti de ce merită să ia acest titlu. Acest lobby nu este o chestiune care ţine numai de primarul Nicolae Robu, ci o acţiune în care trebuie să ne angrenăm cu totul. În acest context, avem nişte atuuri faţă de alţii, pe care poate că ar fi cazul să le jucăm mai bine”. Dincolo de proiecte şi investiţii, Grindeanu spune că începerea lucrărilor la noua aripă a Spitalului de Copii „Louis Țurcanu” ar fi un semnal de normalitate care ar pune Timişoara pe drumul cel bun în cursa împotriva ieşenilor şi a clujenilor.

2 COMENTARII

  1. Am numai eu impresia sau Grindeanu e extrem de pueril ca sa nu zic prost? Are o singura tema, aia cu Spitalul de copii si toata ziua repeta ca papagalul acelasi lucru lovind in Primarie…dar uitand ca el a fost 4 ani viceprimar si nu s-a facut remarcat cu absolut nimic. …dar e mai simplu sa stai pe margine si sa critici…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.