Cine este cercetat pentru incidentul de Anul Nou, când o baterie cu...

Cine este cercetat pentru incidentul de Anul Nou, când o baterie cu artificii i-a explodat în față unui tânăr

0
DISTRIBUIȚI

petarda

Polițiștii au început cercetările față de patru persoane în cazul accidentului din noaptea de Revelion când un tânăr a ajuns cu fața mutilată la spital după ce un dispozitiv cu artificii i-a explodat în față, pe platoul căminului cultural al localității Armeniș, județul Caraș-Severin.


Din grupul celor cercetați pentru operațiuni cu articole pirotehnice fără drept face parte și victima, Marius D., de 30 de ani. De asemenea, este vorba și de o tânără de 21 de ani și cei doi frați ai săi. Polițiștii au descoperit că femeia a fost cea care a cumpărat, în noiembrie anul trecut, o baterie cu 50 de artificii dintr-o piață din Craiova. 30 dintre ele au fost folosite, în aceeași lună, la majoratul fratelui său, unul din cei doi tineri. Celelalte 20 urmau să fie folosite de Anul Nou, ceea ce s-a și întâmplat.

Cinci tineri au aprins un dispozitiv tip artificii cu mai multe focuri în serie, marți noaptea, de Revelion, iar în momentul în care acestea s-au aprins, i-au explodat în față unuia dintre ei. Bărbatul rănit a ajuns la spital cu maxilarul rupt și un ochi scos.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.