PRESSALERT.ro te trimite la concertul Direcția 5 de Ziua Îndrăgostiților. Vezi cum...

PRESSALERT.ro te trimite la concertul Direcția 5 de Ziua Îndrăgostiților. Vezi cum poți câștiga o invitație

9
DISTRIBUIȚI

directia5

Direcţia 5 va concerta la Timişoara în data de 10 februarie, la Sala Capitol, de la ora 19.00, evenimentul fiind dedicat sărbătorii Zilei Îndrăgostiţilor, dar şi promovării celui mai recent album al formaţiei, „Zâmbetul face minuni”. „Trebuie să fiţi foarte curioşi pentru că în acest concert vom cânta piesele de pe albumul nostru cel nou, Zâmbetul face minuni.


Câteva dintre melodiile noastre vor fi însoţite pe scenă şi de imagini. Va fi muzica pe care grupul a scris-o şi a cântat-o între 1990 şi 2013 şi ne străduim ca nimeni să nu plece având senzaţia că a pierdut timp şi ceva bani”, spune Marian Ionescu.

Din programul celor două ore de concert nu vor lipsi hit-uri precum Dacă ai ști, Povestea noastră, Obsesia, Tot ce vrei, Caut altceva, Ai un loc și O fată ca ea, precum și cel mai recent single, intitulat Iartă-mă, promit artiştii. Biletele pentru concertul „Zâmbetul face minuni”, la Timișoara, s-au pus în vânzare la Agenția Capitol (deschisă zilnic între orele 10-19) şi costă, în funcţie de loc, între 65 lei şi 100 lei.

Organizatorii evenimentului le oferă cititorilor www.pressalert.ro cinci invitaţii duble (valabile pentru două persoane) la acest eveniment. Fanii trupei Direcţia 5 pot participa la un concurs extraordinar pe www.pressalert.ro, înscriidu-se până în data de 8 februarie 2014 la ora 12, la newsletter-ul nostru. Tragerea la sorţi a câştigătorilor va avea loc în dup –amiaza zilei de 8 februarie, iar câștigătorii vor fi anunțați pe site.

9 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.