Robu se răstește la membrii Pro Democrația, care i-au cerut să afle...

Robu se răstește la membrii Pro Democrația, care i-au cerut să afle cine e purtătorul de cuvânt al primăriei: „Dacă legea nu ma obligă, nu mă conformez eu unei asociaţii”

0
DISTRIBUIȚI
robu revolutionari01.jpg
FOTO: ADRIAN PÎCLIȘAN

„Câinii latră, caravana trece”, este zicala pe care edilul şef Nicolae Robu o aplică şi în cazul solicitării Asociaţiei Pro Democraţia, care a cerut, prin intermediul unei adrese depuse ieri la Primăria Timişoara, să ştie cine este persoana desemnată ca purtător de cuvânt al instituţiei. Întrebat astăzi dacă nu va angaja totuşi un purtător de cuvânt care să îl ajute în munca sa, Robu a exclamat: „Da’ de unde! Nu fac decât ce mă obligă legea, dacă legea nu ma obligă, nu ma conformez eu unei asociaţii.


Cred că şi dacă aş vrea să angajez nu aş putea. Avem Direcţia de Comunicare, aveţi cu cine să vorbiţi. Fiecare face campaniile pe care le poate face, eu fac campanii de dezvoltare”. Mai mult, primarul spune că rolul purtătorului de cuvânt este de a-şi asuma eşecurile sau situaţiile dificile, or, spune Robu el este destul de responsabil încât să facă şi această parte mai puţin plăcută a muncii de primar. Edilul a admis cu această ocazie că nu a sancţionat niciun angajat de când este primar, deşi spune că acolo unde este cazul le arată cartonaşul cu două feţe, una galbenă şi una neagră. Robu a recunoscut şi ceea ce se ştia de multă vreme: niciunul din şefii de direcţii din primărie nu discută cu presa fără ca primarul să îi dea voie şi fără ca informaţiile făcute publice să fie trecute prin filtrul său. Contactat telefonic de PRESSALERT.ro, prefectul judeţului Timiş Eugen Dogariu nu a făcut comentarii pe marginea subiectului, fiind în concediu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.