Chiţoiu a DEMISIONAT din Guvern. Antonescu: „Chiţoiu se va ocupa de Secretariatul...

Chiţoiu a DEMISIONAT din Guvern. Antonescu: „Chiţoiu se va ocupa de Secretariatul General al PNL”

0
DISTRIBUIȚI

chitoiu gragpini campeanu la uvt01_resize

Liderul PNL, Crin Antonescu, a anunţat, în această seară, că Daniel Chiţoiu a decis să demisioneze din Guvern. Liderul PNL a făcut acest anunţ la sediul partidului, alături de Daniel Chiţoiu, relatează Mediafax. Crin Antonescu i-a mulţumit lui Chiţoiu pentru activitatea în Guvern. Surse politice declarau anterior pentru Mediafax că vicepremierul liberalDaniel Chiţoiu, ministru al Finanţelor, demisionează din Guvern.

Liderii USL au avut, joi, o întâlnire la Senat, la care au participat Victor Ponta, Gabriel Oprea, Liviu Dragnea, Crin Antonescu, Daniel Chiţoiu şiEduard Hellvig. La ieşirea de la această întâlnire, Chiţoiu declarat că nu crede că va fi remaniat, iar întrebat despre eventuala sa demisie, el a răspuns: „E o posibilitate, (…) mâine voi da un răspuns”. De la Senat liderii PNL au plecat la sediul partidului, unde au avut o nouă discuţie, la ultima parte a acesteia participând şi Chiţoiu.

Antonescu a susţinut că PNL se află într-un „moment de organizare şi reorganizare”.


„Avem tot felul de probleme de rezolvat, suntem şi rămânem o echipă în care ne distribuim şi ne redistribuim roluri. La acest moment am discutat şi împreună cu domnul viceprim-ministru şi vicepreşedinte al partidului, Daniel Chiţoiu… Domnia sa a decis să pună capăt experienţei şi activităţii din fruntea Ministerului de Finanţe şi din Guvern. A avut o activitatea pe care eu şi PNL am susţinut-o în permanenţă, o activitate pentru care îi mulţumesc, o activitate care nu a fost deloc uşoară şi odată cu încheierea inclusiv a negocierilor cu misiunea din aceste zile a FMI, domnia sa a făcut opţiunea de a pleca din Guvern, de a demisiona din Guvern”, a spus Antonescu. Liderul PNL a menţionat că „în cadrul unor mutaţii mai largi, în calitate de vicepreşedinte va deţine (…) şi funcţia de secretar general interimar pentru a coordona eforturile organizatorice ale partidului în acest an”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.