Consilierul PDL Sandu Ştefan, cu jalba-n proţap la Nicolae Robu. Ce i-a...

Consilierul PDL Sandu Ştefan, cu jalba-n proţap la Nicolae Robu. Ce i-a cerut primarului

1
DISTRIBUIȚI

stefan-sandu-si-simion-mosiu07-640x426

Consilierul local din partea PDLTimiş, Sandu Ștefan, a postat ieri, pe pagina sa de Facebook, un text prin care se arăta nemulțumit de faptul că la Timișoara proiectul pieței volante destinate producătorilor locali stagnează. „Au trecut 97 de zile de cand am depus Proiectul de Hotărâre pentru înfiinţarea Pieţei ţărăneşti în Timişoara, piaţa dedicată producătorilor agricoli.


E nevoie ca funcţionarii din primărie să gândească 100 de zile pentru a lăsa fermierii să-şi vândă produsele direct către locuitorii oraşului? 100 de zile? …sau poate…. „baieţii destepţi” din primărie şi de la „pieţe” se gândesc cum să-şi protejeze mai departe importatorii de legume şi fructe?”, a scris Sandu.

Pentru a arăta că este cu adevărat interesat de binele producătorilor, pedelistul l-a aşteptat pe primar după conferinţa de presă, cu documentele în braţe. În vreme ce edilul s-a scuzat că are puţină treabă după care revine pentru a discuta problema, Sandu a spus pentru presă că nu crede că întârzirea are legătură cu primarul Robu, ci că în spate stau alte interese, acesta fiind motivul pentru care a dat asigurări că doreşte ca problema să fie rezolvată cât mai repede.

1 COMENTARIU

  1. Domnule consilier,
    Domnul primar il copiaza pe Ponta.
    Una vorbeste si alt tutun fumeaza.
    Sunteti prea liberal, prea occidental, prea informat , prea critic, prea prea realist, ” prea de la tara”,
    Va impartasesc ideile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.