Managerul de la „Judeţean” vrea să reorganizeze spitalul. Ce secţii noi ar...

Managerul de la „Judeţean” vrea să reorganizeze spitalul. Ce secţii noi ar putea să apară

1
DISTRIBUIȚI

juganaru2-640x457

Bolnavii din vestul ţării care se zbat între viaţă şi moarte din cauza unor boli severe sau după ce au suferit un politraumatism, vor avea mai multe şanse de a trăi. Şi asta pentru că la Spitalul Judeţean Timişoara se doreşte realizarea unor noi compartimente în care să fie tratate astfel de cazuri, într-un mod special.

Iulius Jugănaru, managerul celui mai mare spital din vestul ţării, ne-a explicat că instituţia pe care o conduce va fi reorganizată în perioada următoare.


Astfel, secţiile care nu sunt eficiente vor rămâne cu mai puţine paturi, dar şi spaţiu.  În schimb, acestea vor fi transferate secţiilor cărora le trac pragul destul de mulţi pacienţi sau vor fi folosite pentru crearea de noi secţii.

“Am realizat un plan de reorganizare, dar încă nu doresc să-l fac public pentru că trebuie să mă consult cu şefii secţiilor, nu vrea să iau decizii pripite pentru că vorbim de cel mai mare spital din vestul ţării. Cert este că doresc să eficientizez spitalul şi mă gândesc să realizăm noi compartimente, aşa cum este cel de recuperare politraumatologie sau îngrijiri paliative. Vrem să oferim servicii medicale diversificate”, ne-a spus Iulius Jugănaru.

Mai mult, managerul Spitalului Judeţean Timişoara se gândeşte chiar să realizeze şi o secţie de radioterapie, însă nu înainte de a fi convins că are aparatura şi spaţiul necesar, astfel încât secţia să funcţioneze la cele mai înalte standarde.

1 COMENTARIU

  1. Sper sa fie așa dar nu ne-a convins am văzut ce a făcut la spitalul CFR in afara ca a dat niște servicii la clientela politica nu a făcut nimic.Pentru ca este așa de bun într-un an a fost la Penitenciar ,Spitalul CFR , Spitalul Județean ce se întâmpla ? nu m-ai avem menegeri .

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.