PARADOX Poliţia cercetează victima pentru vătămare corporală. Cum „a zburat” un bărbat...

PARADOX Poliţia cercetează victima pentru vătămare corporală. Cum „a zburat” un bărbat din căruţă şapte metri şi a aterizat într-un canal

0
DISTRIBUIȚI

Politiarutiera-amendaUn bărbat a încercat să sfideze legile fizicii, dar nu a reuşit decât să se aleagă cu răni grave.


În loc să se dea jos din căruţă, atunci când încerca să coboare o pantă foarte abruptă, acesta a preferat să ţină frâiele de la înălţime, a pierdut controlului vehiculului şi a intrat în coliziune cu gura de deversare a unui canal adiacent râului. În impact, bărbatul de 39 de ani,  din comuna Măureni, judeţul Caraş Severin, a fost proiectat la o înălţime de aproximativ 7 metri în canal. Victima a fost rănită grav fiind transportată la Spitalul Judeţean Reşiţa pentru îngrijiri medicale unde a rămas internată.

Culmea, acum tot el este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală. Contactată telefonic, purtătorarea de cuvânt a IPJ Caraş Severin, Ancuţa Cărbunaru, a declarat că, deşi pare absurd, aceasta este procedura. „Persoana în cauză este cercetată pentru infracţiunea de vătămare corporală. Aceasta este procedura. Poliţia întocmeşte dosarul de cercetare penală pentru fapta săvârşită, însă acesta nu se duce mai departe în instanţă”, a explicat Cărbunaru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.