Ce surprize le-au pregătit instituţiile, femeilor din Timişoara, de Mărţişor

Ce surprize le-au pregătit instituţiile, femeilor din Timişoara, de Mărţişor

0
DISTRIBUIȚI

aeroportul traian vuia timisoara pDe 1 Martie și mai apoi de Ziua Femeii, doamnele și domnișoarele vor avea parte de discriminare pozitivă. Ele vor fi întâmpinate cu flori și vor primi dreptul la parcare gratuită, în anumite instituții, sau vr fi oprite în trafic pentru a li se înmâna simbolurile primăverii.

Pentru a marca  două zile speciale din luna  martie – Mărţişorul şi Ziua Femeii, doamnele şi domnişoarele care vor trece pragul aeroportului timişorean sâmbătă, 1 martie şi respectiv 8 martie, vor fi întâmpinate de angajaţii aeroportului cu mărţişoare şi flori.


De asemenea, pe parcursul celor două zile, doamnele care se vor afla la volan vor avea acces gratuit în parcările Aeroportului Internaţional Timişoara. „A devenit deja o tradiţie pe Aeroportul Internaţional Timişoara să ne manifestăm aprecierea faţă de doamne şi domnişoare oferind flori şi mărţişoare acelora dintre ele care ne vor trece pragul în 1 şi 8 Martie. Ne dorim ca, prin aceste gesturi frumoase, să aducem simbolic, precum primăvara, o rază de căldură în rutina  tranzitului prin aeroport”, a declarat – Daniel Idolu, directorul Aeroportului Internaţional Timişoara „Traian Vuia”.

În aceleași zile, polițiștii de la Rutieră vor ieși pe traseu, nu ca să dea amenzi, ci ca să împartă mărțișoare și flori conducătoarelor auto surprinse în trafic,

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.