Clanul Cârpaci, implicat într-un nou scandal imobiliar. Cu ce i-a prins viceprimarul...

Clanul Cârpaci, implicat într-un nou scandal imobiliar. Cu ce i-a prins viceprimarul Stoia de această dată

4
DISTRIBUIȚI

STOIA NOUL VICEPRIMAR05_resize

Lista de nereguli privind disciplina în construcţii sau mai exact ignorarea normelor de către rromii din urbea de pe Bega, a fost completată, astăzi, cu un nou caz prezentat de viceprimarul PSD Traian Stoia. Acesta a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, că: „Poliţia locală a făcut o serie de verificări pe zona vechiul cartier Iosefin şi a descoperit în imobilul de pe strada Moţilor numărul 6 mai multe modificări constructive făcute de locatarii acestui imobil. Proprietara este doamna Rostaş Paulina care declară că este soţia domnul Cârpaci Stancu, lucru inexact. Noi am verificat acest lucru şi am găsit că este soţia domnului Cârpaci Ionică, zis Bobocel, cel care l-a luat pe Cârpaci Ionică, decedat în Occident, în cimitirul din Calea Buziaşului şi l-a mutat în capela de la Rusu Şirianu.


Au fost efectuate o serie de lucrări în partea din spatele clădirii de la adresa Moţilor numărul 6, acestă parte din spatele clădirii a fost închisă cu stâlpi şi cu termopane realizându-se în acelaşi timp săpături în curtea imobilului peste care s-a turnat o placă de beton, lucrarea nu este vizibilă din stradă, ci doar din grădina vecinilor de pe strada paralelă. Doamna Rostaş Paulina spunea că au autorizaţia de construire, totul este în regulă, lucrarea a fost făcută în 2012, dar când a aflat că, şi dacă era făcută în 2011, era pasibilă de amendă, a mutat data înspre 2010. Din datele pe care le are Primăria Timişoara în program, rezultă că nu a fost emisă autorizaţie de construire pentru lucrările descrise mai sus. Declanşarea lucrărilor asupa unui monument istoric fără aviz constituie contravenţie şi se pedepseşte cu amenzi între 4.000 şi 8.000 de lei sau 5.000 şi 10.000 de lei, aşa cum vorbeam despre alte monumente”. Stoia spune că femeia va fi amendată.

4 COMENTARII

  1. Dacă proprietara era functionar public, se putea verifica daca poate justifica banii cu care a achizitionat imobilul (apropo, oare actele de vanzare-cumparare sunt in regula?).
    Asa, nimeni nu poate controla provenienta banilor cu care a fost cumparat imobilul….

  2. Foarte bine! Cam tarziu s-au trezit cei din primarie! Ce au facut predecesorii?? Au dormit pe banii nostri! Si ciuhandu si orza! Prietenii stiu de ce!

  3. Chiar, fiscul nu poate face nimic ca sa impoziteze veniturile acestor nababi, sau toti „lucreaza” in strainatate si platesc taxele acolo! Daca sint state UE exista colaborare intre autoritati deci n-ar fi greu de aflat… Legea 18 cu veniturile ilicite a fost abrogata?
    De ce se dau doar amenzi pentru asemenea constructii, n-ar trebui sa-i oblige sa demoleze?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.