Măsurile preventive luate împotriva comisarului Berbeceanu au fost ridicate

Măsurile preventive luate împotriva comisarului Berbeceanu au fost ridicate

1
DISTRIBUIȚI

berbeceanu cu mascati

Fostul şef al BCCO Alba, comisarul şef Traian Berbeceanu, poate părăsi oricând ţara, nu mai are un program de supraveghere şi poate din nou să poarte armă, după ce Tribunalul Hunedoara a decis luni revocarea măsurilor preventive luate în cazul său.

Tribunalul Hunedoara a admis solicitarea fostului comisar şef de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba, Traian Berbeceanu, de revocare a măsurilor preventive.

În luna noiembrie a anului trecut, după o lună petrecută în arest preventiv, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis eliberarea lui Traian Berbeceanu şi transformarea măsurii arestului preventiv în cea a obligării acestuia de a nu părăsi ţara.


De asemenea, tot atunci, Înalta Curte a dispus ca acesta să se prezinte la organele judiciare ori de câte ori este chemat, să se prezinte la Poliţia municipiului Deva conform programului de supraveghere, să nu-şi schimbe locuinţa fără încuviinţarea organelor judiciare şi să nu deţină, să nu folosească şi să nu poarte nicio categorie de arme. Totodată, Traian Berbeceanu nu avea voie să comunice cu 46 de persoane care au diferite calităţi în dosarul instrumentat de procurorii DIICOT Alba.

”Instanţa a admis cererea depusă şi a dispus revocarea măsurilor preventive. Soluţia dată de Tribunalul Hunedoara nu este însă definitivă, ea putând fi contestată”, a declarat purtătorul de cuvânt al Tribunalului Hunedoara, Ildiko Glăman.

1 COMENTARIU

  1. Doamne ajuta! Aviz si celor din Timis! Daca aici ar fi existat un Berbeceanu, ar fi fost liber la sfirsit! Asa ca putem spune ca, in Timis, nu exista politisti de calibrul „Berbeceanu”!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.