Campanie de colectare a anvelopelor uzate, pentru o Timișoară mai curată

Campanie de colectare a anvelopelor uzate, pentru o Timișoară mai curată

0
DISTRIBUIȚI

anvelope-reciclate-cauciucuri-uzate

“Locul anvelopelor nu este la tine acasă, trimite-le la plimbare”, este numele celei de-a patra ediții a campaniei de colectare a anvelopelor uzate din orașul de pe Bega, ce va debuta la sfârșitul acestei luni. Timișorenii sunt îndemnați de către Eco Club să nu arunce anvelopele vechi la voia întâmplării pe marginea drumurilor sau în alte locuri neautorizate, ci să le depună într-un loc special creat pentru colectarea acestora cu scopul eliminării lor din circuit.

Campania se va desfășura în zilele de 24 și 25 aprilie, între orele 14.00 – 18.00, respectiv 12.00 – 18.00, în parcarea Iulius Mall.


Inițiatorii campaniei speră ca ediția din acest an să fie un real succes, la fel ca cele precedente. Posesorii de anvelope uzate nu vor primi niciun ban pentru că le-au depus în locul special amenajat de către Eco Club Timișoara. Anvelopele vor fi mai departe prelucrate și transformate în negru de fum sau vor fi utilizate drept combustibil pentru fabricile de ciment.

“Eco Club Timişoara există pentru a crea o Timişoară mai curată, pentru îmbunătăţirea atitudinii şi schimbării comportamentului cetăţenilor prin atragerea atenţiei şi schimbarea mentalităţii asupra relaţiei om-mediu şi conştientizarea efectelor negative ale acţiunii fiecăruia dintre noi asupra mediului”, transmit organizatorii campaniei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.