O „armată” de oenologi va alege cel mai bun vin la Timișoara....

O „armată” de oenologi va alege cel mai bun vin la Timișoara. Unde are loc concursul

0
DISTRIBUIȚI

Ioan Buia, oenolog Jidvei (1)

Concursul Național de Vinuri și Băuturi Alcoolice Vinvest este în plină desfășurare. O ”armată” de oenologi au început degustarea probelor, și adulmecă și gustă vinuri de dimineața până seara. În concurs s-au înscris, potrivit Luciei Pîrvu, organizatorul Vinvest, 100 de băuturi, multe de la crame mici și mijlocii.

Obiectivul concursului vizează promovarea vinurilor de calitate, arătând ulterior consumatorului spre ce branduri s epoate orienta atunci când cumpără vin.


”Competiția are ca scop și educarea publicului privind caracteristicile şi tipicitatea vinurilor româneşti”, a  explicat Lucia Pîrvu, organizatorul evenimentului.

concursul National de Vinuri VINVEST 2014 (8)

Pentru prima dată în istoria acestui concurs care identifică cel mai bun vin de pe piață,  membrii juriului  rămân în permanență cu probele în pahare, în fața lor, pentru a putea compara diferitele licori și a decide care e cea mai bună.

Ajuns la ediția a XI-a, Salonul Internaţional de Vinuri Vinvest va avea loc în acest sfârșit de săptămână la Centrul Regional de Afaceri din Timișoara, de vineri până duminică. Pentru prima dată, la Salon participă foarte mulţi producători mici, care prezintă vinuri de excepție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.