Spectacol EVENIMENT la Timișoara. O poveste biblică, transpusă în versuri, se joacă...

Spectacol EVENIMENT la Timișoara. O poveste biblică, transpusă în versuri, se joacă într-o biserică

1
DISTRIBUIȚI

unnamed-2

În pragul sărbătorilor pascale, Teatrul Naţional din Timișoara vorbeşte despre credinţă şi despre încredere. O face cum știe mai bine, pe scenă, în cea mai recentă premieră a sa.

„Iov”, în excepţionala transpunere în versuri a poetului Şerban Foarţă, recreează povestea prea-iubitorului de Dumnezeu, greu încercat pentru devotamentul lui. Și pentru că vorbim de credință, spectacolul se joacă într-o biserică. Domul Romano – Catolic din Piața Unirii își deschide larg porțile pentru teatru.

Spectacolul, realizat în colaborare cu Episcopia Romano-Catolică de Timişoara, este semnat de Sabin Popescu şi îi reuneşte pe actorii Ion Rizea, Damian Oancea, Iuliana Crăescu, Victor Manovici, Alecu Reus, Benone Viziteu, Bogdan Spiridon şi Călin Ionescu.


Acestora li se adaugă Zsolt Fehervári (scenografia), Walter Kindl (ilustraţia muzicală), Florian Putere (light design) și Film&Go (video).

Premiera va avea loc sâmbătă, 12 aprilie, de la ora 20.00, în Domul Romano-Catolic din Piaţa Unirii. Biletele pot fi achiziţionate de la Agenţiile Teatrului Naţional (Agenţia „Mărăşeşti”, str. Mărăşeşti nr. 2 şi Agenţia „Sala 2”, Parcul Civic, orar marţi – duminică orele 11.00 – 19.00) sau online, pe www.tntimisoara.com.

1 COMENTARIU

  1. Vai,ce originaaal !!!… Brusc, am simtit nevoia sa ma asez si sa beau niste apa de la fantana din fata …. Ori ziaristul nu prea umbla pe la teatre ori s-a lasat prostit de pr-istul teatrului … De cand e lumea se joaca spectacole de teatru , se dau concerte se asculta opera in catedrale , s.a.m.d. si etc… Dar hai sa vorbim putin si despre calitatea spectacolului … sau mai bine nu ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.